AC Valhalla nasıl oynanir?

mergen_t

Hectopat
Daha fazla  
Az once AC Valhalla Complete Edition indirmeye başladım. Bu oyunla alakali duydugum yorumlar oyunun fazla uzun oldugu yonunde ve bir yerden sonra artik 'yeter da' diyecek hale getirebiliyormus. Bunun nedeni yan gorev coklugu mu yoksa ayni isleri tekrar tekrar yaptığımiz baska bir mekanik mi bilmiyorum ama sikilmadan ve hikayeden kopmadan oyunu nasıl oynamaliyim, neleri yapmali/yapmamaliyim? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

AC Valhalla oynamak için yanıp tutuşan bir oyuncu olarak söylüyorum. Oyunu iki saat oynadıktan sonra devam edemedim. AC Odyssey kesinlikle çok daha iyiydi.

Az once AC Valhalla Complete Edition indirmeye başladım. Bu oyunla alakali duydugum yorumlar oyunun fazla uzun oldugu yonunde ve bir yerden sonra artik 'yeter da' diyecek hale getirebiliyormus. Bunun nedeni yan gorev coklugu mu yoksa ayni isleri tekrar tekrar yaptığımiz baska bir mekanik mi bilmiyorum ama sikilmadan ve hikayeden kopmadan oyunu nasıl oynamaliyim, neleri yapmali/yapmamaliyim? tavsiyelerinizi bekliyorum.

AC serisi uzun süredir facia kötü. Bence en iyisi Valhalla olmakla beraber deli eder adamı hepsi.

Oyunun sadece hikâyesi 60-80 saat sürüyor ve 1. saatten itibaren 80. saate kadar aynı şeyleri yapıyorsun. Oyunda Norveç'te başlıyorsun. Giriş kısmını(Yaklaşık 5 saat) tamamlayıp İngiltere'ye gittiğinde oyun senden bölge seçmeni istiyor. Oyunda yaklaşık 12-13 bölge var. Bu bölgelerin her birine gidip sıkıcı senaryolar eşliğinde sürekli aynı şeyleri yapıyorsun. Yani kale ele geçir, adam öldür, mekan yağmala.

Oyunun sadece hikâyesi 60-80 saat sürüyor ve 1. saatten itibaren 80. saate kadar aynı şeyleri yapıyorsun. Oyunda Norveç'te başlıyorsun. Giriş kısmını(Yaklaşık 5 saat) tamamlayıp İngiltere'ye gittiğinde oyun senden bölge seçmeni istiyor. Oyunda yaklaşık 12-13 bölge var. Bu bölgelerin her birine gidip sıkıcı senaryolar eşliğinde sürekli aynı şeyleri yapıyorsun. Yani kale ele geçir, adam öldür, mekan yağmala.
Hocam bu oyun o zaman boyle tutkuyla oynanacak bir oyundan ziyade arada acayim kale fethedeyim, suraya gideyim, bunu alayim tarzi yan oyun gibi bir sey mi?

RDR2, Horizon Zero Dawn, Metro Exodus, Jedi Fallen Order ve AC Valhalla oyunlari arasinda kalmistim. Bu yaz sonunda bos vaktim oldugu icin aklimda kalan oyunlara bir basliyim demistim ama yanlis bir secim mi olmus?

AC Valhalla oynamak için yanıp tutuşan bir oyuncu olarak söylüyorum. Oyunu iki saat oynadıktan sonra devam edemedim. AC Odyssey kesinlikle çok daha iyiydi.
Valhalla'da mekaniklerde bir gelisme yok mu hocam? Oyunu daha keyifli bir hale getiren bir unsur yada? Odyssey benim en cok keyif aldigim AC oyunuydu da onunla kiyaslamak acisindan soruyorum.

Hocam bu oyun o zaman boyle tutkuyla oynanacak bir oyundan ziyade arada acayim kale fethedeyim, suraya gideyim, bunu alayim tarzi yan oyun gibi bir sey mi?
Öyle bir oyun hocam. Yanda podcast vs. açıkken oynarsanız daha iyi olur.
Valhalla'da mekaniklerde bir gelisme yok mu hocam? Oyunu daha keyifli bir hale getiren bir unsur ya da? Odyssey benim en cok keyif aldigim AC oyunuydu da onunla kiyaslamak acisindan soruyorum.
Valhalla'da seviye atlayıp açtığınız yetenekler karakterin temel özelliklerini güçlendiriyor. İşte "+5 can", "+10 hafif saldırı hasarı" gibi. Odyssey'deki Sparta tekmesi gibi özel yetenekler için yan görev yapmanız gerekiyor. Onun dışında Valhalla'daki istatistik sistemi bozuk. Oyunun en başındaki silahı hiç güçlendirmeden finalde bile kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı