AC Valhalla oyun çökmesi ve PC resetlenmesi

İşletim sistemi
Windows 10

karamars

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ubisoft Connect'te böyle bir sorunla karşı karşıya kalıyorum. Ve bunu ara ara yapıyor ve son zamanlarda bu sıklaşmaya başladı. Hatta son 2 günde bilgisayarım oyunun donmasının hemen ardından restart attı.

AC Valhalla oynarken oluyor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken oluyor ve bıktırdı bu durum beni. Bunu nasıl çözebilirim? Başka oyunlarda olmuyor böyle bir şey sadece Ubisoft oyunlarında mevcut.

(Tüm driverlarım güncel)

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 2600.
(2x8) 16 GB RAM.
Gigabyte 1660 Super OC.
B450M A PRO Max.
550W PSU 80+
240GB SSD.
500GB HDD.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-01-22 at 16.23.02.jpeg
    WhatsApp Image 2021-01-22 at 16.23.02.jpeg
    229,4 KB · Görüntüleme: 64
Arkadaşlar Ubisoft Connect'te böyle bir sorunla karşı karşıya kalıyorum. Ve bunu ara ara yapıyor ve son zamanlarda bu sıklaşmaya başladı. Hatta son 2 günde bilgisayarım oyunun donmasının hemen ardından restart attı.

AC Valhalla oynarken oluyor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynarken oluyor ve bıktırdı bu durum beni. Bunu nasıl çözebilirim? Başka oyunlarda olmuyor böyle bir şey sadece Ubisoft oyunlarında mevcut.

(Tüm driverlarım güncel)

Sistem özellikleri:
Ryzen 5 2600.
(2x8) 16 GB RAM.
Gigabyte 1660 Super OC.
B450M A PRO Max.
550W PSU 80+
240GB SSD.
500GB HDD.

Bende aynı sorunu yaşıyorum Watch Dogs'da oyun bir anda atıyordu sorun Ubisoft'la alakalı merak etmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı