Evet değişiyor fakat bu oyunun geri kalanını etkilemeyen ufak bir değişiklik oluyor.Abimizin karısı yani randvi ile sevgili olunca oyun sonunu etkiliyor mu veya abimizle bağımız falan değişiyor mu?
Hocam teşekkürler ben birde ilişkiyi bitirdim bir sıkıntı olur mu? ileride abimizle aramız limoni olmasın diye.Evet değişiyor fakat bu oyunun geri kalanını etkilemeyen ufak bir değişiklik oluyor.
Spoiler olmasın diye söyleyemiyorum fakat bence abinizle aranızı iyi tutmaya çok çabalamayın. Oyunda çok denk gelmeyeceğiniz bir karakter oluyor sonradan.Hocam teşekkürler ben birde ilişkiyi bitirdim bir sıkıntı olur mu? ileride abimizle aramız limoni olmasın diye.
Peki hocam randvi ile sevgili olsak veya olmasak oyun sonu değişiyor mu? değşiyorsa diyin evet yada hayır alakası yok diyin yeter.Spoiler olmasın diye söyleyemiyorum fakat bence abinizle aranızı iyi tutmaya çok çabalamayın. Oyunda çok denk gelmeyeceğiniz bir karakter oluyor sonradan.
Hem evet hem hayır. Yani oyunun sonu sadece Randvi ile olan ilişkin yüzünden değişmiyor. Yapacağın bir kaç seçim var, Randvi ile ilişki kurmakta onlardan biri.Peki hocam randvi ile sevgili olsak veya olmasak oyun sonu değişiyor mu? değşiyorsa diyin evet yada hayır alakası yok diyin yeter.
Hocam bir sorum var randvi ile ilişki kurduktan sonra ayrılsak ileride tekrar sevgili olabiliyor muyuz?Hem evet hem hayır. Yani oyunun sonu sadece Randvi ile olan ilişkin yüzünden değişmiyor. Yapacağın bir kaç seçim var, Randvi ile ilişki kurmakta onlardan biri.
Evet. Ama hikayede belirli bir yere gelmen lazım.Hocam bir sorum var randvi ile ilişki kurduktan sonra ayrılsak ileride tekrar sevgili olabiliyor muyuz?
Oyunu zamanında 2 kere bitirdim fakat üstünden çok zaman geçti hocam. Yani hatırlamıyorum. @Kaan Öner hocam yakın zamanda oynadı diye hatırlıyorum belki o yardımcı olabilir.Hocam bir sorum var randvi ile ilişki kurduktan sonra ayrılsak ileride tekrar sevgili olabiliyor muyuz?
Oyunu zamanında 2 kere bitirdim fakat üstünden çok zaman geçti hocam. Yani hatırlamıyorum. @Kaan Öner hocam yakın zamanda oynadı diye hatırlıyorum belki o yardımcı olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.