AC Valhalla "the ulfberht sword" görevinde 2. kaptanı bulamıyorum

Makaleler
3
İlk olarak bu görevde ilerlemek için 2. kaptanı öldürmem gerekiyor ama oyun bende sanırım buga girdi. Görev river raids görevi onu belirteyim.
Nasıl olduğuna geleyim birkaç gün önce bu görevi yaparken bir kaptanı öldürdüm, ikinci kaptanı da öldürecekken ben öldüm ve bu şekilde oyun buga girdi. İki tane kaptanın bulunduğunu belirten konum var bunlardan ikisini de işgal ettim, üstüne diğer üsleri de gezdim ama hiçbirinde bulamadım. Konumları da bırakıyorum. Resimler bana ait değil.

The_Ulfberht_Sword_4.png

The_Ulfberht_Sword_1.png

İlk fotoğrafta attığım konumdan uzaklaştığım zaman görevin orada olduğunu belirten ikon beliriyor hatta ama konuma gittiğimde hiçbir şey yok. Ne yapacağımı bilmiyorum, bunu yaşayan var mı emin değilim ama bir fikri olan varsa belirtebilirse güzel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. kaptanla savaştığın yere git, Odin görüşünü kullan, yine çıkmazsa yapacak bir şeyin yok. Buga girse bile kaptan o bölgede bir yerde olmalı, bulmalısın.
Kullandım, zaten her gittiğim yerdeyken de kullanıyorum. Ve bölgeye birden fazla kez baktım ama yine aynı. Yapılacak bir şey yok diye düşünüyorum.

Oyunu silip yüklesem bir ihtimal bu hata düzelir mi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı