AC Valhalla ve Anno 1800 DLC'leri

saitamaGO

Hectopat
Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
321
Çözümler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB OC / 16GB RAM / 1 TB M.2 SSD
Cinsiyet
Erkek
İyi günler. Ubisoft indirimlerinden birkaç oyun almayı düşünüyorum fakat alacağım bu iki oyunun DLC'leri hakkında pek fikrim yok. AC Valhalla season Pass'taki DLC'leri mi yoksa ragnarok mu almalıyım? Ve bu DLC'lerin içerikleri nasıl alınmaya değer mi? Değmez ise AC Valhalla standart + Far Cry 6 standart Edition alacağım. Bu mantıklı olur mu?
Bir diğer sorum ise Anno 1800 hakkında. Anno 1800'ün DLC'leri hakkında da hiç fikrim yok. Anno 1800 ve 1,2 ve 3. season Pass'larını alınır mı? İçerikleri iyi midir? Bilgisi olan arkadaşlar fikirlerini beyan ederlerse sevinirim. Tavsiyelere açığım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Valhalla'nın Season Pass ile gelen içerikleri hikayeden farklı ve ana oyun ile aynı oynanışa sahip. Ragnarök ise oynanış olarak da yenilikler sunuyor. İkisi arasından Ragnarök tercih ederdim ben olsam. Ama satın alım olarak ilk tercihim Valhalla Standart + Far Cry 6 Standart olur. Valhalla, ana hikayesiyle gayet doyurucu bir oyun, Far Cry 6'nın DLC'leri kısa ve gereksiz.

Anno 1800'ün tüm DLC'leri kalitelidir. Ayrı sepet olarak Base Game + Season Pass 1,2,3 şeklinde kuponla birlikte 95 lira civarına her türlü değer.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı