AC Valhalla vs Cyberpunk 2077

Watch Dogs Legion desen hadi neyse de, Valhalla ne ya! Odyssey'in 1.2 versiyonu o. Cyberpunk 2077'yı kutulu sürümü on siparişe çıkınca yapıştır, hatta istersen Steam'den bile yapistirabilirsin.
Ubisoft'un hiçbir oyunu, CDPR'in oyunlarının ana menüsü ile bile karşılaştırılamaz :) Bir tarafta tüketiciyi sömürme amaçlı, copy paste oyunlar ile politika güden bir firma, diğer tarafta ise kendilerini oyuncuların yerine koyan ve oyunculara ne kazandırabiliriz düşüncesi taşıyan bir firma var.
 
Skyrim: What the fuck are you talking about?
O anca Witcher 2 ile kapışır (!)
Şaka bir yana Skyrim aşırı hantal bir oyun, bırak Cyberpunk 2077'ye rakip olmayı adını bile o listeye koyamaz :D
 
Sırf Cyberpunk 2077 oynayabilmek için varımı yoğumu PC'ye harcayacağım. Zamanında Witcher için yapmıştım şimdi de bunun için yapacağım.
 
Bethesda'dan bunca yıldır hala umudunu kesmemiş birilerini görmek güzel.
Always...

Yalnız üzülürsünüz :) Microsoft'un almış olmasının pek bir şey değiştireceğini sanmıyorum. Umarım yanılırım. Çünkü Skyrim V'i ben de sevmiştim.
Ben evreni çok seviyorum, böyle bir hikaye yapısı hiçbir oyunda yok. TES VI'dan beklentim çok yüksek, umarım beklentileri karşılar.
 
Ben evreni çok seviyorum, böyle bir hikaye yapısı hiçbir oyunda yok. TES VI'dan beklentim çok yüksek, umarım beklentileri karşılar.
Maalesef hiç beklentim yok. Beklentimin olmaması belki daha iyidir. Evreni gerçekten çok iyiydi. Mesela Witcher'ı daha çok sevsem de, Skyrim evreni daha güzeldi bana göre. Kasvetli ve saçma gelecek ama daha gerçekçiydi :)
 
Ubisoft'un yeni çıkardığı IP'ler çok satmadılar fakat üzerine yüksek bütçe koydular, şirketin hisseleri düşüş elde etti, yeni çıkaracakları Vallhalla'da iyi satmazsa çöküş yoluna gidebilirler. Soru'nun cevabıysa Cyberpunk 2077 tabii ki de.
 

Geri
Yukarı