AC Valhalla vs Ghost of Tsushima vs Resident Evil 4 Remake

TheWolf0801

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar. Bu 3 oyundan: Assassin's Creed Valhalla, Ghost of Tsushima, Resident Evil 4 remake sizce hangisi ilk oynanmalı?
Not: 3 oyunda var sadece hangisi daha iyi? Ondan başlamak için sordum.

AC Valhalla ve Ghost of Thusima acık dünya bir oyun bence ilk acık dünya oyunlardan birine başla araya RE4 remeka al sonra diğerine devam et iki acık dünya oyun bayabilir.

Burada Ferrari olan bence konusu dinamikleri oyun mekanizması olarak tatbiki Ghost of Thusima ama zevkler ve renkler tartışılır.

Burada Ferrari olan bence konusu dinamikleri oyun mekanizması olarak tatbiki Ghost of Thusima ama zevkler ve renkler tartışılır.
Valhalla'nın hikayesinin, diyaloglarının yanında cheesy, ergen işi kalıyor. Çöp. Sanat tasarımı hariç bir esprisi yok Tsushima'nın. Core gameplay loop, open world, map dizaynı, görev ve level dizaynı, içerik çeşitliliği, worldbuilding vs. kısmında Valhalla ezip geçiyor.

Sanat tasarımı güzel renk paleti ilginç ama bunlar bir oyunu iyi yapmaya yetmez.

RE4 Remake sonra GoT'u oynayabilirsin. AC Valhalla'yı hiç oynamayabilirsin. Bana çok sıkıcı geldi 6 saat zor oynadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı