Maalesef TR'de fiyatlar hep artmaya meyilli fakat yeni nesilde ciddi farklar olacaksa beklemek mantıklı gibi geldi en azından tanıtıma kadar beklemek 20 günde bir şey kaybettirmez gibi şu anlık. Almışken kaliteli son teknoloji olmasını istiyorum ki uzun süre kullanabileyim. Bir de OLED olduğu için yanma vs hep düşündürüyor. Yeni nesilde muhtemelen o açıdan da gelişme olmuştur diye düşünüyorum. Bütçe konusu da şöyle ben dediğim gibi biraz TV amaçlı kullanacağım o sebeple 35-40 bine kadar ideal gibi geliyor fakat daha yukarısına çıkarsam da TV fiyatlarına çıkıyoruz bu sefer de monitöre o kadar para vermek mantıksız gibi gelmeye başlıyor. Yani örneğin 60 bin vereceksem monitöre vermem gider OLED TV alırım yani. Odamda çok yer kaplamasın ve o kadar para vermeyeyim hem hibrit de kullanırım PC-TV şeklinde diye OLED düşündüm. Fakat o konuda da doğru mu yapıyorum emin değilim hala. Amacım en kaliteli keyifli şekilde dizi, film sinema keyfi yaşamak. Tablet de düşündüm fakat onların ekranı küçük yakından izlemek göz yorar gibi geldi.
Bende ayni ikilemde kalip iki ay once monitor satin aldim. Seni cok iyi anliyorum. Evet yeni nesil paneller daha parlak daha uzun omurlu olacaklar cok buyuk ihtimalle. Satin alinabilir olacaklari zamana kadar bu ulkede beklemek kumar olur. Tanitildiklarinda a evet daha iyimis diyeceksin her halukarda ama zamani gelince satin alabilecek misin? Asil soru bu. OLED TV'lerinde fiyatlari artacak. Almak istedigin seyler daha ulasilmaz hale gelebilir, iyi dusun.