AC Valhalla vs Odyssey vs Origins

kege

Decapat
Daha fazla  
Hayatımda hiç AC oyunu oynamadım. Valhalla almayı düşünüyorum. Siz ne dersiniz, hanginden başlamalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangisinin teması hoşuna gidiyorsa onu seçebilirsin. Ben iskandinav mitolojisini daha çok sevdiğiminden Valhalla'yı daha keyifli oynamıştım.

Hangisinin teması hoşuna gidiyorsa onu seçebilirsin. Ben iskandinav mitolojisini daha çok sevdiğiminden Valhalla'yı daha keyifli oynamıştım.

Valhalla ve Odyssey arasında kaldım. Senin önerin nedir Odyssey'de kassandra hoşuma gitmişti ancak seviye sistemi beni epey geri çekti seviye kasmak falan adamlar ölmüyormuş bazen ama Valhalla dada tekte adam ölüyor diyorlar.
Valhalla da yan görevler akıcı diyorlar.
Odyssey'de kopuk diyorlar ama Odyssey daha iyi olduğunu savunan daha çok kişi var sanırım.
Seride en çok Black Flag'i sevmiştim Odyssey onun atmosferine daha yakın galiba renk tonları açık olması iyi Valhalla'da koyu ton hakim ama oyunun içine girince güzelde gelebilir.

Son düzenleme:
Valhalla ve Odyssey arasında kaldım. Senin önerin nedir Odyssey'de kassandra hoşuma gitmişti ancak seviye sistemi beni epey geri çekti seviye kasmak falan adamlar ölmüyormuş bazen ama Valhalla dada tekte adam ölüyor diyorlar.
Valhalla da yan görevler akıcı diyorlar.
Odyssey'de kopuk diyorlar ama Odyssey daha iyi olduğunu savunan daha çok kişi var sanırım.
Seride en çok Black Flag'i sevmiştim Odyssey onun atmosferine daha yakın galiba renk tonları açık olması iyi Valhalla'da koyu ton hakim ama oyunun içine girince güzelde gelebilir.

Odyssey'de gideceğin build önemli. Assassin build oynarsan yakın dövüşlerde zorlanırsın, Warrior Build oynarsan Stealth ilerlemekte zorluk çekersin. Valhalla'da hangi build gideceğim derdi yok, oyun başı verilen ekipmanları geliştirerek oyun sonuna kadar kullanabiliyorsun. Genel olarak Odyssey'e göre daha kolay. Odyssey'in skill ağacı Valhalla'ya göre zayıf kalıyor. Odyssey'in yan içerikleri Valhalla'ya göre boş. Odyssey'in renkleri çok canlı, Valhalla ise yerine göre canlı ve kasvetli ortamı var. Ben tercihimi Valhalla'dan kullanırım.

Dosya Ekleri

• valhal.jpeg
    valhal.jpeg
    238,2 KB · Görüntüleme: 43
  • 20221216194344_1.jpg
    20221216194344_1.jpg
    527,3 KB · Görüntüleme: 45
Odyssey'de gideceğin Build önemli. Assassin Build oynarsan yakın dövüşlerde zorlanırsın, Warrior Build oynarsan Stealth ilerlemekte zorluk çekersin. Valhalla'da hangi Build gideceğim derdi yok, oyun başı verilen ekipmanları geliştirerek oyun sonuna kadar kullanabiliyorsun. Genel olarak Odyssey'e göre daha kolay. Odyssey'in skill ağacı Valhalla'ya göre zayıf kalıyor. Odyssey'in yan içerikleri Valhalla'ya göre boş. Odyssey'in renkleri çok canlı, Valhalla ise yerine göre canlı ve kasvetli ortamı var. Ben tercihimi Valhalla'dan kullanırım.

Hocam siz ikisini de oynamışsınız galiba ikisi de iyi şekilde oyanır mı?

Bir de Odyssey için sizin attığınız bir Türkçe yama buldum 1.5.6 her şeyi düzgün şekilde çeviriyor değil mi?
Valhalla'nın sadece makine çevirisinden buldum.

Odyssey için o yamayı kullanabilirsin, sıkıntısız çalışan tek yama. Valhalla'nın zaten Makine Çeviri'den başka yaması yok.

Hiç oynamadıysan bu oyunlardan başlama derim çünkü bu oyunlar kafadan en az 100 saat istiyor, aşırı sıkılırsın. Önce AC2-Brotherhood-revelatios üçlemesini bitir. O oyunların her biri ortalama 15 saat ve çok iyi hikayeleri var. Sonrasında mitoloji üçlemesine atlarsın eğer hala seversen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı