Şu an bu oyunların hepsi 200 TL.
Sizce hangisini almak daha mantıklı olur? Bu 3 oyun türünü de seviyorum. Hepsinin de gameplay videolarını izledim fakat yine de karar veremedim.
Henüz AC Valhalla'yı test etmedim. RDR2 ve CP2077 oynamış ve bitirmiş biri olarak seçimimi RDR2'den yana yapıyorum. AC'e gelince benim nedense Ubisoft oyunlarına 20-30 TL'den fazla vermek içimden gelimiyor. AC Valhalla'yı çok merak eden birisi olmama rağmen. İncelemerine baktığımda son 3 oyunun az buçuk tekrar eden yanlarının olduğu yönünde.
Teşekkürler, seçimimi RDR 2'den yana kullanacağım öyleyse. Belki yanına bi' AC Origins falan alırım Play Store'dan .
Edit; Play Store'da sık sık indirime giriyor Origins. Bu yüzden onu seçtim . Fakat şansıma bugün indirim yokmuş .
Valhalla oynamamakla birlikte videolarını izledim. Odyssey Part II gibi bir şey. CP 2077 hala çok sorunlu bir oyun ve ciddi anlamda sağlam bir bilgisayarınız yoksa bulaşmayın. En ama en temizi kesinlikle RDR 2 almak.
Teşekkürler, seçimimi RDR 2'den yana kullanacağım öyleyse. Belki yanına bi' AC Origins falan alırım Play Store'dan .
Edit; Play Store'da sık sık indirime giriyor Origins. Bu yüzden onu seçtim . Fakat şansıma bugün indirim yokmuş .