AC Valhalla vs. RDR 2 vs. Cyberpunk 2077

Henüz AC Valhalla'yı test etmedim. RDR2 ve CP2077 oynamış ve bitirmiş biri olarak seçimimi RDR2'den yana yapıyorum. AC'e gelince benim nedense Ubisoft oyunlarına 20-30 TL'den fazla vermek içimden gelimiyor. AC Valhalla'yı çok merak eden birisi olmama rağmen. İncelemerine baktığımda son 3 oyunun az buçuk tekrar eden yanlarının olduğu yönünde.

Valhalla oynamamakla birlikte videolarını izledim. Odyssey Part II gibi bir şey. CP 2077 hala çok sorunlu bir oyun ve ciddi anlamda sağlam bir bilgisayarınız yoksa bulaşmayın. En ama en temizi kesinlikle RDR 2 almak.
Bence almayın. 30 TL'ye 3 tanesini de alabiliyorsunuz hesapla.
Etik bir tavsiye değil hocam. O hesaplar çalıntı hesaplar oluyor genellikle. Hesap alındığı gibi elinden gidebilir arkadaşın.

Teşekkürler, seçimimi RDR 2'den yana kullanacağım öyleyse. Belki yanına bi' AC Origins falan alırım Play Store'dan :D .
Edit; Play Store'da sık sık indirime giriyor Origins. Bu yüzden onu seçtim :D . Fakat şansıma bugün indirim yokmuş :( .

Ben RDR 2 ve CP 2077 oynadım. CP 2077'yi daha çok sevdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı