AC Valhalla vs. RDR 2 vs. Cyberpunk 2077

Bunlar tamamıyle kişisel görüşümdür.

AC Valhalla: Oyun grafik olarak gerçekten çok güzel ama dövüş mekanikleri rezalet, eğer daha önceki serileri (Odyseyy + Origins) oynadıysan birebir aynısı diyebilirim tek fark sadece hikaye. İskandinav mitolojisini seviyorsan eğer tercih edilebilir, yoksa eski seri gibi artık suikast olayı bitti tamamıyla RPG olmuş.

Cyberpunk 2077: Bu kadar çok hypelanan bir oyun daha görmedim ben ama şuan oyun bug yuvası resmen, yeni çıkan yamalarla muhtemelen düzelecektir ama garanti bir senesi daha var.(Forumda yere göğe çıkarılan Witcher 3'te böyleydi ilk çıktığında, Nvida Hairworks faciasını hatırlayan bilir.)

Yüksek sistem gereksinimleri biraz insanın gözünü korkutuyor ama forumda gördüm oynanabiliyormuş. Hikaye olarak çok güzel diyorlar.

RDR 2: Nedense bu oyunda aynı Witcher 3 gibi forumda yere göğe çıkarılan bir oyun, hikaye olarak nedense beni içine çekmedi, çok vasat ve ağır ilerliyor, ama oyun içi detaylar gerçekten inanılmaz, en ince detaya bile dikkat etmişler, vurduğun adam falan ertesi gün kolu sargılı geliyor ya da yerdeki yılana kartal falan saldırabiliyor ama bunlar bir süre sonra tabii bir anlam ifade etmiyor.

Uzun lafın kısası şuan için ben Cyberpunk diyorum, her ne kadar çok bug içersede hikaye olarak pek baymaz, benim için önemli olan bu, ayrıca çok fazla kişiselleştirme sağlanmış karakter üzerinde, diğer oyunlarda işlenen hikaye gereği bu kadar çok seçim şansın yok.

Şahsen oyunların direkt kendi hesabımda görünmesini ve kendi hesabım üzerinden oynamayı tercih ederim. Bu yüzden hesap almak istemiyorum.
Gift olarak satan olursa alabilirim sadece.
Çalıntı değil de, ortak hesap deniyor. @reddline dan alabilirsiniz. Ben aldım hem Cyberpunk var hem RDR2, AC Valhalla'yı tek alarak 30 TL'ye alabilirsiniz hepsini.

Forumda bir arkadaş satıyordu kendisi güvenilir ve çalıntı değil.

Bunlar tamamıyle kişisel görüşümdür.

AC Valhalla: Oyun grafik olarak gerçekten çok güzel ama dövüş mekanikleri rezalet, eğer daha önceki serileri (odyseyy + Origins) oynadıysan birebir aynısı diyebilirim tek fark sadece hikaye. İskandinav mitolojisini seviyorsan eğer tercih edilebilir, yoksa eski seri gibi artık suikast olayı bitti tamamıyla RPG olmuş.

Cyberpunk 2077: bu kadar çok hypelanan bir oyun daha görmedim ben ama şu an oyun bug yuvası resmen, yeni çıkan yamalarla muhtemelen düzelecektir ama garanti bir senesi daha var.(forumda yere göğe çıkarılan Witcher 3'te böyleydi ilk çıktığında, NVIDIA hairworks faciasını hatırlayan bilir)

Yüksek sistem gereksinimleri biraz insanın gözünü korkutuyor ama forumda gördüm oynanabiliyormuş. Hikaye olarak çok güzel diyorlar.

RDR 2: nedense bu oyunda aynı Witcher 3 gibi forumda yere göğe çıkarılan bir oyun, hikaye olarak nedense beni içine çekmedi, çok vasat ve ağır ilerliyor, ama oyun içi detaylar gerçekten inanılmaz, en ince detaya bile dikkat etmişler, vurduğun adam falan ertesi gün kolu sargılı geliyor ya da yerde ki yılana kartal falan saldırabiliyor ama bunlar bir süre sonra tabii bir anlam ifade etmiyor.

Uzun lafın kısası şu an için ben Cyberpunk diyorum, her ne kadar çok bug içersede hikaye olarak pek baymaz, benim için önemli olan bu, ayrıca çok fazla kişiselleştirme sağlamış karakter üzerinde, diğer oyunlarda işlenen hikaye gereği bu kadar çok seçim şansın yok.

Adam adam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı