Çözüldü AC Valhalla "Yeni Bir Yuva" görevi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Oyunda biraz ilerledikten sonra İngiltere mapini açtım ve buradaki köyümü levazım kasarak yükseltmem gerektiğini söyledi bana oyun. daha sonra ben bu yükseltme menüsü görmüştüm fakat şimdi unuttum yerini bulamıyorum. Yani sorum, o yerleşkeyi yükseltme menüsü nerede?

Dosya Ekleri

• 1723404239518.png
    1723404239518.png
    426,4 KB · Görüntüleme: 72
Çözüm
Kuzguna geçip neleri yükseltebileceğini görebilirsin köyde. Daha sonra yanına git o yerin ufak bir tabela var oradan yükseltiyorsun.
Kuzguna geçip neleri yükseltebileceğini görebilirsin köyde. Daha sonra yanına git o yerin ufak bir tabela var oradan yükseltiyorsun.
Yok işte bulamıyorum o tabelayı. Bir tane tabeladan yükseltiyorduk onu hatırlıyorum fakat yarım saat boyunca yerleşkeyi dolaştım tabela falan yok. Mesela girişte direkt bir tane demirci var etrafında hiç tabela falan yok.

Aaa evet oradaki çadır veya binaların önünde tabela buldum sonunda. Oradan yükseltme yapabiliyorum ama ben hepsini bir yerden yönetebiliyoruz sanıyordum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı