Satılık AC Valhalla

Assassin's Creed vallaha Uplay hesabı sadece offline olarak oynanabilir. Hesaba garanti vermekteyim. İstediğim fiyat 35TL pazarlık yapabiliriz. Hesapta ayrıca Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de bulunmakta.
Ödeme yönetimi olarak banka hesabına transfer veya Binance hesabına busd transfer kabul etmekteyim.
IMG-20210604-WA0003.jpg

Son düzenleme:
Birden fazla kişiye mi satacaksınız yoksa bir kişiye satıp bir de kendiniz mi kullanacaksınız? UPlay oyunları indirmede sorun çıkartıyor çünkü.

Birden fazla kişiye mi satacaksınız yoksa bir kişiye satıp bir de kendiniz mi kullanacaksınız? UPlay oyunları indirmede sorun çıkartıyor çünkü.
Tek kişiye satıcam Şubat'ta almıştım kendim bitirdim zaten o yüzden satıyorum.
@Nemai hocam siz düşünmüyorsunuz sanırım

Son düzenleme:
Assassin's Creed vallaha Uplay hesabı sadece offline olarak oynanabilir. Hesaba garanti vermekteyim. İstediğim fiyat 35TL pazarlık yapabiliriz. Hesapta ayrıca Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de bulunmakta.
Ödeme yönetimi olarak banka hesabına transfer veya Binance hesabına busd transfer kabul etmekteyim.Eki Görüntüle 1055000

Hocam isterseniz RDR2 CP77 BF3 gibi offline hesaplarla takas yapabiliriz.

Ödeme yönetimi olarak banka hesabına transfer veya Binance hesabına busd transfer kabul etmekteyim.Eki Görüntüle 1055000
hocam ne kadar ucuz zaten rainbow 60 70 tl

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı