umt81 Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #1 Arkadaşlar sistemim gayet iyi Valhalla'yı Ultra grafiklerde sorunsuz oynayabiliyorum fakat oyunun bir yerinde oyun donuyor ve bilgisayarımı da donduruyor, bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2021
Arkadaşlar sistemim gayet iyi Valhalla'yı Ultra grafiklerde sorunsuz oynayabiliyorum fakat oyunun bir yerinde oyun donuyor ve bilgisayarımı da donduruyor, bilgisayarı kapatmak zorunda kalıyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?
DARTY Kilopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #2 İşlemcin APU destekliyorsa oyun otomatik olarak APU'dan bağlanıyor olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS umt81 Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #3 DARTY dedi: İşlemcin APU destekliyorsa oyun otomatik olarak APU'dan bağlanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... r5 3600 kullanıyorum Artı 0 Eksi
DARTY dedi: İşlemcin APU destekliyorsa oyun otomatik olarak APU'dan bağlanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... r5 3600 kullanıyorum
DARTY Kilopat Katılım 11 Ekim 2016 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2021 #4 Onda APU yok onboard açamaz büyük ihtimalle oyun dosyalarıyla alakalı sıkıntı vardır ki zaten AC Valhalla şu an çok buglu diye biliyorum. Artı 0 Eksi
Onda APU yok onboard açamaz büyük ihtimalle oyun dosyalarıyla alakalı sıkıntı vardır ki zaten AC Valhalla şu an çok buglu diye biliyorum.