AC Valhalla'da toprak ve kar dokuları bozuluyor

ksgn

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL Core i5 13400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Windforce OC 8GB/32GB DDR4 / 500GB NVME M.2 SSD
AC Valhalla'da bazı zemin dokuları git gel yapıyor doğrulamada yaptım çözülmedi. Hareket ettikçe veya kamera açısı değişince resimlerdeki gibi oluyor.

Assassin's Creed® Valhalla2025-8-21-11-48-48.jpg

Ekran görüntüsü 2025-08-21 115019.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen düzeldiğini hiç sanmam, bu sorun genellikle ya VRAM yetmediğinden dokular da high da oldu mu yüklenmemesinden kaynaklanıyor ya da HDD eski ve püskü olduğu için bu tarz oyunlarda HDD yetişemiyor dokuları yüklemeye.

Harici HDD'den kaldırın oyunu.

SSD de yeterli alan olmadığı için HDD de ama HDD olduğunu sanmam RDR 2'yi aynı HDD de kuruluyken en yüksek ayarlarda oynadım böyle bir sorun yaşamadım.

SSD de yeterli alan olmadığı için HDD de ama HDD olduğunu sanmam RDR 2'yi aynı HDD de kuruluyken en yüksek ayarlarda oynadım böyle bir sorun yaşamadım.

İkisi farklı texture streaming şeyine sahip, ikisi farklı motorlara sahip birisi rage birisi Ubisoft'un anvil motoru.

Daha da açıklamamı istiyorsanız RDR 2 daha önceden veriyi yüklüyor diske oyuna motora sonrasını da düzgün görüyorsunuz.

Valhalla anlık yüklüyor HDD harici olduğu için haliyle harici olmasa bile dahilinin vakti geçti artık böyle oyunlar için, anlık yüklediğinde GPU diyor al sana texture, HDD diyor ben yükleyemem abi, motor da diyor sizi ortaklaşa anlaştırayım alın size placeholder texture yani o pastel pastel yer dokusu işte.

İkisi farklı texture streaming şeyine sahip, ikisi farklı motorlara sahip birisi rage birisi Ubisoft'un anvil motoru.

Madem öyle yapacak bir şey yok SSD de yer açıp oraya kurarım geri dönüş yaparım duruma göre.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı