AC Valhalla'da hangi sürüm alınmalı?

ceos

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB 2x8 Corsair Vengance DDR4 3600MHz
SSD veya HDD modeli
1 TB Kingston 7000 - 6300 SSD
Ekran kartı
AMD Merc XFX 6800XT
Anakart
MSI B550M Pro
İşlemci
R5 5600X
Hikaye odaklı oynayacağım kıyafet falan ıvır zıvır umurumda değil ama DLC'leri de oynamak istiyorum. Dawn of ragnarok Edition'da diğer DLC'ler var mı? Deluxe Edition'da DLC var mı? Hangisini almalıyım? Siege of Paris'i falanda olmasını istiyorum.

Tüm DLC'leri içeren paket Complete Edition. Deluxe Edition'da dawn of ragnarok DLC'si var ancak diğer DLC'ler yok. Tüm DLC'ler isteniyorsa Complete Edition alınmalı.

Hocam Deluxe da dawn of ragnarok yok galiba emin misiniz Epic'de yazmıyor yanlış olmasın.

Hocam Deluxe da dawn of ragnarok yok galiba emin misiniz Epic'de yazmıyor yanlış olmasın.
Evet yanlış yazmışım düzeltiyorum, Ragnarok Edition'da var Dawn of Ragnarok. Deluxe Edition'da genelde kozmetik içerikler var, sizin pek işinize yaramaz yani.

Tam paket hepsini al ben hepsini aldım hepsi ayrı görev veriyor tabii kısa ragranok ayrı DLC iyi yani bir ragranok bir de dugdrfkc al yalnız şu uyarıyı yapayım eski oyunda sadece boz dövüşunde kaçarsan yavaşlatma vardı her kacista yavaşlatma yoktu şimdi karşına çıkan her düşmanda oyunu yavaşlatıyor düşmanlara çok adaletsiz olduğu gibi ağız tadıyla yakın dövüş yapamıyorsun oyunun içine etmiş oyun yapımcısı hepsini geç kolayca öldüreceğim düşmanda bile oyunu yavaşlatıyor hem de her düşmanda oyun başta sona yavaşlatma konuşmalarda kapı açarkende oyun donsa yavaşlasa bir şey fark etmez sakın alma parana yazık son zamanlarda tüm oyunların içine etmişler eskiden oyunlar çok zevkliydi mücadele vardı şimdi bol düşmana kalleşlik var zirhin baltanin hiçbir anlamı kalmadı eski odesay bundan iyiydi yani düşmanlari dondurma olayından bahsediyorum düşmanla niye uğraşalım o zaman yürüyüp gidelim böyle olacağını bilsem almazdim bundan sonra Assassin's cered almayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı