HOI4 yeni mekanizmada çıkarma atmak mümkün mü?

Makaleler
2
Yeni güncelleme sonrası Almanya için oyun başlangıcında super heavy battleship araştırması ve tersane inşa etmeden İngiltere çıkarması atmam mümkün mü? Önceki mekanizma da 1937 yılının ortalarına kadar sivil basıp sonradan askeri fabrika inşa ederdim. Çıkarma atabiliyordum. Oyunun başında donanma araştırma tesisi, tersane ve askeri fabrika basıyorum.

Yeni güncelleme sonrası Almanya için oyun başlangıcında super heavy battleship araştırması ve tersane inşa etmeden İngiltere çıkarması atmam mümkün mü? Önceki mekanizma da 1937 yılının ortalarına kadar sivil basıp sonradan askeri fabrika inşa ederdim. Çıkarma atabiliyordum. Oyunun başında donanma araştırma tesisi, tersane ve askeri fabrika basıyorum.

Almanya'yla donanma basmana gerek yok Fighter ve naval bomber bas English channele ver hepsini sonra elindeki donanmayla çıkartma at.

Yeni güncelleme ve DLC ile mekanizma değişti ama yine de kesin işe yarar mı?

Yarar güncelleme öyle her şeyi baştan aşağı değiştirmedi zaten tek değişiklik artık donanmaya naval invasion Support vermektense patrole yolluyorsun onun dışında gemilerin mantığı falan aynı. Hatta submarineleri ana donanmadan ayırıp ana donanmayı patrole submarineleri Strike Force'ye verirsen hem kendi deniz üstünlüğünü arttırırsın hem karşının deniz üstünlüğünü kırarsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı