Tamamen düzeldiğini hiç sanmam, bu sorun genellikle ya VRAM yetmediğinden dokular da high da oldu mu yüklenmemesinden kaynaklanıyor ya da HDD eski ve püskü olduğu için bu tarz oyunlarda HDD yetişemiyor dokuları yüklemeye.
SSD de yeterli alan olmadığı için HDD de ama HDD olduğunu sanmam RDR 2'yi aynı HDD de kuruluyken en yüksek ayarlarda oynadım böyle bir sorun yaşamadım.
SSD de yeterli alan olmadığı için HDD de ama HDD olduğunu sanmam RDR 2'yi aynı HDD de kuruluyken en yüksek ayarlarda oynadım böyle bir sorun yaşamadım.
İkisi farklı texture streaming şeyine sahip, ikisi farklı motorlara sahip birisi rage birisi Ubisoft'un anvil motoru.
Daha da açıklamamı istiyorsanız RDR 2 daha önceden veriyi yüklüyor diske oyuna motora sonrasını da düzgün görüyorsunuz.
Valhalla anlık yüklüyor HDD harici olduğu için haliyle harici olmasa bile dahilinin vakti geçti artık böyle oyunlar için, anlık yüklediğinde GPU diyor al sana texture, HDD diyor ben yükleyemem abi, motor da diyor sizi ortaklaşa anlaştırayım alın size placeholder texture yani o pastel pastel yer dokusu işte.