Access Point ikinci portla kablolu bağlantı sağlanabiliyor mu?

Merhabalar arkadaşlar. Access Point cihazı almayı düşünüyorum ama bağlantı konusunda kafam karıştı açıkçası, size sormak istedim. Halihazırda modemden uzak bir ethernet kablom var. Bunu bir Access Point cihazının portuna bağlayıp kablosuza çevirmek istiyorum, burada sorunum yok. Sorum şu ki: Aynı zamanda ikinci bir portla kablolu bağlantı sağlanabiliyor mu bu cihazlarda? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanıyorum Access Point soruların varsa sorabilirsin. Demek istediğini anlamadım ama Access Point'ime şu anda 2 tane Ethernet kablosuyla bilgisayar bağlı.
hocam modemimden uzanan bir ethernet kablosu var şu anda bi 30 mt uzaklıkta. onu access pointe bağlayarak wifi bağlantı elde edeceğim. Ayrı bir kablo satın alarak access pointimin 2. girişi ile kablolu bağlantı kullanabilir miyim? Hem kablosuz olacak hem kablolu hesabı. Anlatabilmişimdir umarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı