Access Point ile internet gelmiyor

Dorkdkfkf

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba biz Türk Telekom müşterisiyiz ve yeni bir modem aldık dolaptan. Bu modem D-Smart TP-Link W9970.
Ve biz bunu Access Point ile yane ana modem ile kullancaktık 192.168.1.1 girdik gerekli işlemleri yaptık ama arayüzden yeniden başlattıktan sonra internet erişimi yok gibi bir hata alıyoruz. Normalde yeniden başlattıktan sonra giriş ekranına göndermesi gerekiyor. Acaba bir şeyi yanlış mı yapıyoruz yoksa D-Smart olduğu için Türk Telekom gibi başla internetlere kilitli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi modemi Access Point olarak kullanıyorsun anlamadım ama internet sağlayıcın TT ise onun modemini onun ayarlarıyla kullanman gerekiyor. Access Point yapacağın modeme 1.1'den giremezsin ana modem ile çakışır. Önce sadece bilgisayara bağlayıp IP'sini değiştirmen lazım. Bir de ana modemden gelen kabloyu diğer modemde nereye taktın?

Kötü anlattığım için pardon, yeni modemi Access olarak kullanıyorum. Zaten onu yapıp değiştirdikten sonra yeniden başlatmak istiyor yeniden başlattıktan sonra dediğim hatayı veriyor. WAN 4.porta takmıştık

Kötü anlattığım için pardon, yeni modemi Access olarak kullanıyorum. Zaten onu yapıp değiştirdikten sonra yeniden başlatmak istiyor yeniden başlattıktan sonra dediğim hatayı veriyor. WAN 4.porta takmıştık
LAN portunda deneyin bir de hocam. Bende de aynı sorun vardı WAN yerine LAN'a taktım düzeldi.

Buraya yazmıştım zamanında. WD9970 içindir.

Herhangi bir modemden gelen Etherneti , WD9970 in WAN girişine takılarak yapılıyor.
Statik olarak yaptım ben. Dinamik yaparsanız DHCP kira süresi karışıklık ve çakışmaları olabiliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı