Acer 27" 170 Hz monitör alınır mı?

Bütçe
7000
Bu fiyata alınabilecek en iyi monitör bu mudur?
Monitörü aldınız mı ? Bende sipariş ettim memnun musunuz acaba ?

Bu fiyata IPS ve 2K monitör zaten yok. Bilinen bir model olduğu için iş görecektir. Çok yüksek beklentiniz olmasın. Fakat F/P üründür.
Yüksek beklentiniz olmasından kastınız nedir hocam ? Şuan Lenovo G24-20 kullanıyorum, muhtemelen ondan daha iyidir herhalde.

Mantıklı davranmışsınız hocam. Maddi bi sıkıntım olmasaydı alırdım büyük ihtimalle ben de. Hayırlı olsun şimdiden. Deneyimlerinizi bekliyorum bu arada.
Dün akşam sipariş verdim şimdi gelmiş dağıtıma bile çıkmış. Akşam işten gelince bilgilendireceğim. Umarım pişman etmez, gerçi 1080p den geçeceğim için her türlü iyi olacaktır muhtemelen.

Yüksek beklentiniz olmasından kastınız nedir hocam? Şu an Lenovo G24-20 kullanıyorum, muhtemelen ondan daha iyidir herhalde.

1080p monitöre göre görüntü elbette daha iyi olacak. Buna şüphe yok. Fiyatına göre görüntü kalitesi de fena değil. Yapılan incelemesi monitörü çok fazla iyi gösteriyor hatta.
Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx Review Şu değerlere sahip monitör en az 8K'dan başlamalıydı.

1080p monitöre göre görüntü elbette daha iyi olacak. Buna şüphe yok. Fiyatına göre görüntü kalitesi de fena değil. Yapılan incelemesi monitörü çok fazla iyi gösteriyor hatta.
Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx Review Şu değerlere sahip monitör en az 8K'den başlamalıydı.

Bir de burada incelenen model 2021 modeli şu an satışta olan V23 yani 2023 de çıkış yapan modeli. Technopat forumu neden bu monitörü 2K F/P ürün arayanlara önermemiş hiç anlamadım.

Bir de burada incelenen model 2021 modeli şu an satışta olan V23 yani 2023 de çıkış yapan modeli. Technopat forumu neden bu monitörü 2K F/P ürün arayanlara önermemiş hiç anlamadım.

Evet revize edilmiş modeli olduğunu biliyorum. Referans alabiliriz bu incelemeyi. Fakat birebir değer vermeyecektir ama yakın olur sonuçlar. Bunu Gigabyte'nin M27Q rev2. olan modeli gibi düşünebilirsin. Sonuç olarak fiyatına oranla F/P'dir. Forumda önerilmeme sebebi farklı bir konu. İndirim kategorisinde açılmıştı. Bütçesi düşük olanlara ben öneriyorum. Fakat yüksek bütçesi olanların çok yanaşmadığı bir monitör.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı