Acer 5733 RAM Takviyesi Yapma

uğurkrgl

Hectopat
Katılım
14 Kasım 2016
Mesajlar
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Benim Acer 5733 laptop var, eski bir laptop denebilir. Laptopta 4 GB RAM, i3 M380 işlemcisi var, ekran kartı gömülü Intel HD graphics var. Ben sadece CS GO oynamak istiyorum ama kasıyor oynanmayacak şekilde, bunu için ekran kartı değişmiyor zaten bu ekran kartı forumda okuduğuma göre RAM'dan besleniyormuş, ben de laptopa biraz baktım 1 adet RAM slotu boş, RAM ise ''Elpida 4GB 2x8 pc3-10600s-9-10-f2'' diye üstünde yazıyor 1333 MHz'lik, ben bir tane daha RAM takmak istiyorum, 2 GB RAM daha takmak istiyorum. Bu olur mu illa aynı markadan mı alsam, bu markayı da bulmak zor oyunda az da olsa bir artış olur mu veya başka marka RAM çalışmaz mı, çünkü bu laptopa yapabilcek pek bir şey yok işlemcisi de değişmiyor herhalde, belki de 4 GB RAM alırım bütcemin yettiği kadar yeni bir PC veya laptop alamam, bunla geçinecem artık veya da ekran kartı üzerine bir şeyler yapabilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum malesef yapılabilecek pekte birşey yok. Benimde laptom i3 M35o işlemci kullanıyor.4 gb ram var. (HD graphics). CS GO bu sistem için hayal diyebilirim. Ram güncellemen bu sistem için pek fayda etmez. En azından oyun performansı açısından.

İllaki yeni ram almak istersen normalde aynı model, marka hatta aynı seri ram almak en doğrusudur. Ancak piyasada bulman imkansıza yakın olur. Kingston marka aynı Mhz değerlerine sahip bir ram alabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı