Acer 5745G OS X uyumu

Grizzly

Hectopat
Merhaba arkadaşlar bir laptopum var ve ben Macintosh ve W8 i aynı anda kullanmak istiyorum. Elimde 320 gb bir hdd var. Macintoshu öyle günlük işlerde kullanmak için kullanacağım. HDD'min 40 gb ını Macintosh'a ayırsam yeterli mi ? Ayrıca laptop'um uyumlu mu bakar mısınız?
(UEFI BIOS yok)
  • İşlemci: Intel i5 Core M480 2.67 GHZ.
  • Ram: 4 GB
  • HDD: 320GB Hitachi(sanırsam)
  • Ekran kartı: 420M
  • Ses kartı: Reealtek
  • Ağ kartı: Qualcomm Atheros
Sadece isim olarak biliyorum tam ayrıntılı olarak nereden bakacağımı da bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim.

Bilgisayarınız uyumlu fakat tüm donanımların çalışacağını garanti etmiyorum. Bu rehberden başlayın: Dual Boot UEFI Windows 8.1 ve Mac OS X Mavericks 10.9.2 Kurulum Rehberi » Technopat

Gerekli yamalar, kext ihtiyacınız olan her şey burada. Sisteminizde UEFI yoksa Clover, Boot etmeyecektir. Chameleon Bootloader kullanın. Ama ilk önce mutlaka Clover'ı deneyin. MBR yaması da gerekebilir.

Takıldığınız yer olursa sistemi -v komutu ile başlatıp, takılan yerin fotoğrafını ekleyin.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı