Acer A315-59 alınır mı?

reccerz

Zeptopat
Daha fazla  
Acer A315-59 i5 MX550 sistemli laptopu almayi dusunuyorum bilgisi olan bilgilendirebilir mi?
Bütçem bu civarlarda aldığım duyumlar bu PC hakkinda iyi ancak bazı yerlerde faninin rahatsız edici derecede sesli oldugunu gördüm. Bu beni düşündürüyor bu olaylarda cok bilgi sahibi değilim. Bilgisi olan bilgilendirebilir mi bu PC hakkında sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Özellikleri iyi ama ısınınca fan sesi fazla oluyor. Oyun oynamak için alınmaz.

Özellikleri iyi ama ısınınca fan sesi fazla oluyor. Oyun oynamak için alınmaz.

Ama nereye baksam bu fiyat bandında alabilecegimin en iyisi olduğu söyleniyor oyun oynamak icin bu fiyat düzeyinde daha iyisini bulabilir miyim sanmıyorum.

Ama nereye baksam bu fiyat bandında alabilecegimin en iyisi olduğu söyleniyor oyun oynamak icin bu fiyat düzeyinde daha iyisini bulabilir miyim sanmıyorum.

1. seçenek (önerim)
2. seçenek

5 bin TL daha koyarsan bu ikisinden birini alabilirsin. 5 bin daha koyamazsan para biriktirip sonra almanı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Oyun oynamayacaksanız veya az oynayacaksanız AMD APU'larına bakmanızı tavsiye ederim. Ben geçen yıl A515-47 5625U aldım, hiçbir problem yaşamadım. Güç verimliliği konusunda İntel + Nvidia birlikteliğinden daha iyi sonuç veriyorlar. Tarayıcı ve video karışımında 8 saat pil süresi alıyorum.

Amacınız oyunsa oyuncu bilgisayarlarına yönelin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…