Acer A715-72G nasıldır?

ErenAkgz

Hectopat
Merhaba, iki ay içinde şahsi masaüstü bilgisayarımı satıp 2 tane Acer A715-72G adlı dizüstü bilgisayardan almayı düşünüyorum ama bu zamana kadar hiç acer marka kullanmadığım için de aklıma bir kaç soru takıldı, onları cevaplarsanız sevinirim.

1. Soru: Isınma sorunu var mı ?
2.Soru: Fanlarından çok ses çıkıyor mu ?
3.Soru: Teknik servis hizmeti nasıl

Son düzenleyen: Moderatör:
bu sene üniversiteye gideceğim için bir tane kendime bir tane de ablama alacağım. Ablam bilgisayar mühendisliği öğrencisi ve ben de bilgisayar mühendisliğini yazacağım. Ablamın kullanım alanı sadece yazılım programları vb programlar olacak benim kullanım alanım ise hem yazılım hem oyun, bütçe kısmına gelirsek de kişi başı en fazla 5000-5300 gibi bi rakam olur. bunların yanı sıra taşınabilirlikte bizim için önemli

1. Her laptop da olduğu kadar ısınıyor. Diğer rakipleri ile arasında çok fazla farkı yok.
2. Ne iş ile uğraştığına bağlı eğer ki oyun oynarsan rahatsız edici bir fan sesi çıkıyor ama internette dolaşırken fan sesini duymak için bilgisayara kulağını dayaman lazım.
3. Teknik servis ve Acer kelimesinin aynı cümle içinde kullanılması bile saçma. Berbat ötesi. Daha berbat olamazdı. Leş. Merdiven altı bilgisayarcılar daha iyidir.

Şu modelin Freedos versiyonunu bulabilirsen mis mis. Gerçi bu haliyle de güzel. 128gb ssd + 1tb hdd var. Senin düşündüğün modelde bu yok ve daha ucuza performans olarak da %99 eşitler.

RX560X , 1050Ti'dan 2-3 fps düşük performanslı
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
ilk önce hepinize teşekkür ederim. Önerdiğiniz lenovo v330 bir bilgisayar mühendisliği öğrencisini en az 4-5 yıl götürür mü?
1. Her laptop da olduğu kadar ısınıyor. Diğer rakipleri ile arasında çok fazla farkı yok.
2. Ne iş ile uğraştığına bağlı eğer ki oyun oynarsan rahatsız edici bir fan sesi çıkıyor ama internette dolaşırken fan sesini duymak için bilgisayara kulağını dayaman lazım.
3. Teknik servis ve Acer kelimesinin aynı cümle içinde kullanılması bile saçma. Berbat ötesi. Daha berbat olamazdı. Leş. Merdiven altı bilgisayarcılar daha iyidir.
Teknik servisini hiç deneyimleme şansınız oldu mu ?
Fan sesi hemen hemen her markanın bu fiyat segmentinde var. Dediğiniz model sizin işinizi görür F/P bir cihaz. Acer A715-72G Intel Core i5 8300H 8GB 1TB GTX1050Ti Freedos Fiyatı
Ablanıza sizinki kadar güçlü bir sisteme gerek yok. 128 GB SSD ve Full HD ekran yeterli ise bunu. Hem 240 GB SSD hemde Full HD ekran istiyorsa bunu. 720P ekran, metal kasa istiyorsa bunu önerebilirim.
ayrıca Radeon 530 ile mx150 arasında uçurum bir fark var mı?

Son düzenleme:
ilk önce hepinize teşekkür ederim. Önerdiğiniz lenovo v330 bir bilgisayar mühendisliği öğrencisini en az 4-5 yıl götürür mü?

ayrıca Radeon 530 ile mx150 arasında uçurum bir fark var mı?

Mx150 açık ara daha iyi 530 a karşı.. Mx150'nin AMD karşılığı Radeon 545

Anakart bozuldu gönderdim. Anakartı yapıp SDD'i bozup geri gönderdiler. Tekrar gönderdim, SSD'i yapmadılar ayrıca sağlam anakartı ve hoparlörleri bozdular. Tekrar gönderdim, yaptılar ama şımarmıyım diye bilgisayarın üzerinde kocaman bir çizikle gönderdiler. Tabi bunları yaparken de her seferinde 4-5 tane kanunu çiğniyorlar. Kargo parasını size itelemeye çalışıyorlar. (Tek yön 50-60 TL) 10 iş günü geçmesine rağmen size idareten bilgisayar vermiyorlar. 20 iş günü geçtiği zaman bilgisayarın değişim raporunun verilmesi gerektiği için 2 hafta kargoyu almamış gibi davranıyorlar, kaydını açmıyorlar.

Bir de müşteri hizmetleri var o daha da muazzam bir şey. Kadına kanunu okuyorum. Sen bir sus ben anlatıyım. Biz öyle yapmıyoruz diyor. Zannedersin adamlar özerk bir cumhuriyet.

Anakart bozuldu gönderdim. Anakartı yapıp SDD'i bozup geri gönderdiler. Tekrar gönderdim, SSD'i yapmadılar ayrıca sağlam anakartı ve hoparlörleri bozdular. Tekrar gönderdim, yaptılar ama şımarmıyım diye bilgisayarın üzerinde kocaman bir çizikle gönderdiler. Tabi bunları yaparken de her seferinde 4-5 tane kanunu çiğniyorlar. Kargo parasını size itelemeye çalışıyorlar. (Tek yön 50-60 TL) 10 iş günü geçmesine rağmen size idareten bilgisayar vermiyorlar. 20 iş günü geçtiği zaman bilgisayarın değişim raporunun verilmesi gerektiği için 2 hafta kargoyu almamış gibi davranıyorlar, kaydını açmıyorlar.

Bir de müşteri hizmetleri var o daha da muazzam bir şey. Kadına kanunu okuyorum. Sen bir sus ben anlatıyım. Biz öyle yapmıyoruz diyor. Zannedersin adamlar özerk bir cumhuriyet.
Gerçekten acer gibi büyük kitlelere hitap eden bir markaya yakışmayan bir teknik servis. Yorumunuz için teşekkür ederim bilgisayardan bi anda soğudum ve farklı modellere yöneleceğim
Fan sesi hemen hemen her markanın bu fiyat segmentinde var. Dediğiniz model sizin işinizi görür F/P bir cihaz. Acer A715-72G Intel Core i5 8300H 8GB 1TB GTX1050Ti Freedos Fiyatı
Ablanıza sizinki kadar güçlü bir sisteme gerek yok. 128 GB SSD ve Full HD ekran yeterli ise bunu. Hem 240 GB SSD hemde Full HD ekran istiyorsa bunu. 720P ekran, metal kasa istiyorsa bunu önerebilirim.
Teknik servis sıkıntıları yüzünden acer markasından soğudum acaba benim için de farklı bir marka leptop önerebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı