V vrteca3 Megapat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #1 Amazon.com.tr Bu fiyatta daha iyi alternatifler var mıdır? Araştırdığım kadarıyla 15 bin bandında en iyi cihaz bu.
Amazon.com.tr Bu fiyatta daha iyi alternatifler var mıdır? Araştırdığım kadarıyla 15 bin bandında en iyi cihaz bu.
Ther Megapat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 3.481 Çözümler 124 5 Eylül 2022 #2 Ben de merak ediyorum güzel modele benziyor üstelik ekran kartı da 75W. İşlemci de gayet iyi, umarım kronik sorun yoktur.
Ben de merak ediyorum güzel modele benziyor üstelik ekran kartı da 75W. İşlemci de gayet iyi, umarım kronik sorun yoktur.
E Erenbarn Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #3 vrteca3 dedi: Amazon.com.tr Bu fiyatta daha iyi alternatifler var mıdır? Araştırdığım kadarıyla 15 bin bandında en iyi cihaz bu. Genişletmek için tıkla... bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba
vrteca3 dedi: Amazon.com.tr Bu fiyatta daha iyi alternatifler var mıdır? Araştırdığım kadarıyla 15 bin bandında en iyi cihaz bu. Genişletmek için tıkla... bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba
V vrteca3 Megapat Katılım 25 Şubat 2017 Mesajlar 249 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #4 Erenbarn dedi: bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba Genişletmek için tıkla... Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da.
Erenbarn dedi: bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba Genişletmek için tıkla... Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da.
E Erenbarn Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 vrteca3 dedi: Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da. Genişletmek için tıkla... yok değilim prime üyelere özel sanırım
vrteca3 dedi: Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da. Genişletmek için tıkla... yok değilim prime üyelere özel sanırım
M morphed Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 709 Çözümler 6 5 Eylül 2022 #6 Erenbarn dedi: bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba Genişletmek için tıkla... Bende de eklenmiyordu Prime üyesi olduğum halde ama şu an düzeldi, sanırım geçici bir sorun oluşmuş Amazon'da.
Erenbarn dedi: bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba Genişletmek için tıkla... Bende de eklenmiyordu Prime üyesi olduğum halde ama şu an düzeldi, sanırım geçici bir sorun oluşmuş Amazon'da.
E Erenbarn Hectopat Katılım 20 Nisan 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #7 vrteca3 dedi: Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da. Genişletmek için tıkla... Prime üyeliği aldım ama hala göremiyorum morphed dedi: Bende de eklenmiyordu Prime üyesi olduğum halde ama şu an düzeldi, sanırım geçici bir sorun oluşmuş Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Bende yok i5'li bir modelin fiyatı gözüküyor
vrteca3 dedi: Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da. Genişletmek için tıkla... Prime üyeliği aldım ama hala göremiyorum morphed dedi: Bende de eklenmiyordu Prime üyesi olduğum halde ama şu an düzeldi, sanırım geçici bir sorun oluşmuş Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Bende yok i5'li bir modelin fiyatı gözüküyor
M morphed Hectopat Katılım 9 Ağustos 2022 Mesajlar 709 Çözümler 6 5 Eylül 2022 #8 Şimdi tekrar baktım, eklenebiliyor.