Bu fiyatta daha iyi alternatifler var mıdır? Araştırdığım kadarıyla 15 bin bandında en iyi cihaz bu.
bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba
Bu fiyatta daha iyi alternatifler var mıdır? Araştırdığım kadarıyla 15 bin bandında en iyi cihaz bu.
Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da.bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba
yok değilim prime üyelere özel sanırımPrime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da.
Bende de eklenmiyordu Prime üyesi olduğum halde ama şu an düzeldi, sanırım geçici bir sorun oluşmuş Amazon'da.bende bunu almak istiyorum ama sepete ekle kısmı gözükmüyor alttaki normal fiyata basına 18k gözüküyor neden acaba
Prime üyesi misiniz? Bende direkt olarak sepete ekle çıkıyor da.
Bende de eklenmiyordu Prime üyesi olduğum halde ama şu an düzeldi, sanırım geçici bir sorun oluşmuş Amazon'da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.