Turbosuzdur90 mı? YouTube'da yorumlarda herkes soğuk olduğunu fakat ekranının çok iyi olmadığını söylemişti.
Turbosuzdur90 mı? YouTube'da yorumlarda herkes soğuk olduğunu fakat ekranının çok iyi olmadığını söylemişti.
90 derece normal bir sicaklik, sorun yok.90 mı? YouTube'da yorumlarda herkes soğuk olduğunu fakat ekranının çok iyi olmadığını söylemişti.
3060 5600 h aldım ben de hocam da arada sırada donuyor valorantta ve cs de bu iki oyunu deneyebildim daha ne yapmam lazım bir fikriniz var mı acaba ?Hocam öncelikle hayırlı olsun. Geçen sosyalde bir arkadaş yazmıştı Acer Nitro serilerinde denetim masası güç planlamalarında işlemcinin en yüksek gücünü %100'den %99'a çekince ısınması azalıyor diye bir yazı gördüm. Bende Acer Nitro AN515-44 kullanıyorum ve bu denileni yaptım. Yüklendiğimde 88 dereceyi gören bilgisayarla 82 dereceyi geçemedim. Psikolojik bir durum mu oldu bilmiyorum ama haberiniz olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.