Alp Ayan
Centipat
- RAM
- 16 gb
- İşlemci
- Ryzen 7 6800H
Merhaba. Laptopta Wi-Fi driver yok. Ethernet ile bağlayıp güncelledim bilgisayarı ama yine de gelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Product Support | My Site
Windows 11 64 Bit olduğunu varsayıyorum
Lan ve lan Utility sürücülerini kurunuz.
Pardon
Hocam Windows 10 sürücüleri gözükmüyor.
Evet o yüzden zaten Windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi Windows 11'e güncellim en iyisi.
Hocam format atarsanız driverları yeniden kuracaktır sorununuz çözülebilir ya da aygıt yöneticisinden wifi driverını bulup güncelleştir deyin o da olmassa donanım kimlğini chrome a yapıştırın manual kurun.Merhaba. Laptopta Wi-Fi driver yok. Ethernet ile bağlayıp güncelledim bilgisayarı ama yine de gelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayarı zaten şimdi aldık, yeni kurdum windowsu. Diğer dediklerinizi de denedim. Windows otomatik kurmuyor. İnternette aratınca da saçms sapan şeyler çıkıyor.Hocam format atarsanız driverları yeniden kuracaktır sorununuz çözülebilir ya da aygıt yöneticisinden wifi driverını bulup güncelleştir deyin o da olmassa donanım kimlğini chrome a yapıştırın manual kurun.
Acer an515-46Hocam laptop modeliniz nedir acaba?
Acer an515-46
Yapabildiniz mi hocam.Acer an515-46
Hemen bi deneyip haber vericem hocam.Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye
Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin.www.acer.com
hocam bu siteye laptopunuzun seri numarasını girin ve wifi driverınızı bulun.
Yapabildiniz mi hocam.
Hemen bir deneyip haber vereceğim hocam.
Hocam sitede sürücüleri windows 11 tabanlı vermiş. Bu yüzden çalışmıyor olabilir mi?Acer Destek Sürücülerini ve Kılavuzlarını İndirme | Acer Türkiye
Cihazınızın seri numarasını, SNID'sini veya model numarasını girerek önce cihazınızı tanımlayın, ardından Acer destek sürücülerini indirin.www.acer.com
hocam bu siteye laptopunuzun seri numarasını girin ve wifi driverınızı bulun.
Yapabildiniz mi hocam.
Hocam siz care center ı yükleyin o uygulamada update kısmı var ordan süeücülerinizi güncelleyin.Hocam sitede sürücüleri windows 11 tabanlı vermiş. Bu yüzden çalışmıyor olabilir mi?
Hocam sitede sürücüleri windows 11 tabanlı vermiş. Bu yüzden çalışmıyor olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.