Alp Ayan
Centipat
- RAM
- 16 gb
- İşlemci
- Ryzen 7 6800H
Merhaba. Laptopta Wi-Fi driver yok. Ethernet ile bağlayıp güncelledim bilgisayarı ama yine de gelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Product Support | My Site
Windows 11 64 Bit olduğunu varsayıyorum
Lan ve lan Utility sürücülerini kurunuz.
Pardon
Hocam Windows 10 sürücüleri gözükmüyor.
Evet o yüzden zaten Windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi Windows 11'e güncellim en iyisi.
Yapıyorum şimdi bakalım.Hocam siz care center ı yükleyin o uygulamada update kısmı var ordan süeücülerinizi güncelleyin.
Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye
Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiyewww.acer.com
uygulamalar kısmını seçin en son sürümü kurun laptop modeline bakn yukarıdan nitro yazıyor
Umarım yardımcı olabilirim.Yapıyorum şimdi bakalım.
Yok hocam bilgisayarınız güncel diyor. Sorun bulamıyor.Hocam siz care center ı yükleyin o uygulamada update kısmı var ordan süeücülerinizi güncelleyin.
Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye
Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiyewww.acer.com
uygulamalar kısmını seçin en son sürümü kurun laptop modeline bakn yukarıdan nitro yazıyor
Hocam win 10 mu 11 mi?Yok hocam bilgisayarınız güncel diyor. Sorun bulamıyor.
Windows 10Hocam win 10 mu 11 mi?
Product Support | My SiteHocam win 10 mu 11 mi?
pardonProduct Support | My Site
win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum
lan ve lan utility sürücülerini kurunuz.
Hocam win 10 sürücüleri gözükmüyor.Windows 10
Evet o yüzden zaten windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi windows 11 e güncellim en iyisi.Product Support | My Site
win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum
lan ve lan utility sürücülerini kurunuz.
pardon
Hocam win 10 sürücüleri gözükmüyor.
Product Support | My Site
Windows 11 64 Bit olduğunu varsayıyorum
Lan ve lan Utility sürücülerini kurunuz.
Pardon
Hocam Windows 10 sürücüleri gözükmüyor.
Evet o yüzden zaten Windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi Windows 11'e güncellim en iyisi.
Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim.Windows 10 yok Windows 11'e güncelleyebilir misiniz Windows Update'den?
Güncelleyin sorun kalmayacaktır beni bilgilendirmeyi unutmayın.
Ne demek her zamanTamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim.
Hocam yaptınız mı?Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.