Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #1 RAM 16 gb İşlemci Ryzen 7 6800H Merhaba. Laptopta Wi-Fi driver yok. Ethernet ile bağlayıp güncelledim bilgisayarı ama yine de gelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri IMG_20230916_150810.jpg 221,8 KB · Görüntüleme: 297 IMG_20230916_150746.jpg 196,7 KB · Görüntüleme: 242 IMG_20230916_151316.jpg 268,8 KB · Görüntüleme: 199
Merhaba. Laptopta Wi-Fi driver yok. Ethernet ile bağlayıp güncelledim bilgisayarı ama yine de gelmedi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Çözüm iXxE 16 Eylül 2023 iXxE dedi: Product Support | My Site Windows 11 64 Bit olduğunu varsayıyorum Lan ve lan Utility sürücülerini kurunuz. Pardon Hocam Windows 10 sürücüleri gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yok Windows 11'e güncelleyebilir misiniz Windows Update'den? Alp Ayan dedi: Evet o yüzden zaten Windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi Windows 11'e güncellim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin sorun kalmayacaktır beni bilgilendirmeyi unutmayın.
iXxE dedi: Product Support | My Site Windows 11 64 Bit olduğunu varsayıyorum Lan ve lan Utility sürücülerini kurunuz. Pardon Hocam Windows 10 sürücüleri gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yok Windows 11'e güncelleyebilir misiniz Windows Update'den? Alp Ayan dedi: Evet o yüzden zaten Windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi Windows 11'e güncellim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin sorun kalmayacaktır beni bilgilendirmeyi unutmayın.
KS KS Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #11 iXxE dedi: Hocam siz care center ı yükleyin o uygulamada update kısmı var ordan süeücülerinizi güncelleyin. Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye www.acer.com uygulamalar kısmını seçin en son sürümü kurun laptop modeline bakn yukarıdan nitro yazıyor Genişletmek için tıkla... Yapıyorum şimdi bakalım. Artı 0 Eksi
iXxE dedi: Hocam siz care center ı yükleyin o uygulamada update kısmı var ordan süeücülerinizi güncelleyin. Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye www.acer.com uygulamalar kısmını seçin en son sürümü kurun laptop modeline bakn yukarıdan nitro yazıyor Genişletmek için tıkla... Yapıyorum şimdi bakalım.
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #12 Alp Ayan dedi: Yapıyorum şimdi bakalım. Genişletmek için tıkla... Umarım yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #13 iXxE dedi: Hocam siz care center ı yükleyin o uygulamada update kısmı var ordan süeücülerinizi güncelleyin. Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye www.acer.com uygulamalar kısmını seçin en son sürümü kurun laptop modeline bakn yukarıdan nitro yazıyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam bilgisayarınız güncel diyor. Sorun bulamıyor. Artı 0 Eksi
iXxE dedi: Hocam siz care center ı yükleyin o uygulamada update kısmı var ordan süeücülerinizi güncelleyin. Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye Ürün Desteği - Nitro AN515-46 | Acer Türkiye www.acer.com uygulamalar kısmını seçin en son sürümü kurun laptop modeline bakn yukarıdan nitro yazıyor Genişletmek için tıkla... Yok hocam bilgisayarınız güncel diyor. Sorun bulamıyor.
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #14 Alp Ayan dedi: Yok hocam bilgisayarınız güncel diyor. Sorun bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam win 10 mu 11 mi? Artı 0 Eksi
Alp Ayan dedi: Yok hocam bilgisayarınız güncel diyor. Sorun bulamıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam win 10 mu 11 mi?
KS KS Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #15 iXxE dedi: Hocam win 10 mu 11 mi? Genişletmek için tıkla... Windows 10 Artı 0 Eksi
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #16 iXxE dedi: Hocam win 10 mu 11 mi? Genişletmek için tıkla... Product Support | My Site win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum lan ve lan utility sürücülerini kurunuz. iXxE dedi: Product Support | My Site win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum lan ve lan utility sürücülerini kurunuz. Genişletmek için tıkla... pardon Alp Ayan dedi: Windows 10 Genişletmek için tıkla... Hocam win 10 sürücüleri gözükmüyor. Artı 0 Eksi
iXxE dedi: Hocam win 10 mu 11 mi? Genişletmek için tıkla... Product Support | My Site win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum lan ve lan utility sürücülerini kurunuz. iXxE dedi: Product Support | My Site win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum lan ve lan utility sürücülerini kurunuz. Genişletmek için tıkla... pardon Alp Ayan dedi: Windows 10 Genişletmek için tıkla... Hocam win 10 sürücüleri gözükmüyor.
KS KS Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #17 iXxE dedi: Product Support | My Site win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum lan ve lan utility sürücülerini kurunuz. pardon Hocam win 10 sürücüleri gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden zaten windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi windows 11 e güncellim en iyisi. Artı 0 Eksi
iXxE dedi: Product Support | My Site win 11 64 bit olduğunu varsayıyorum lan ve lan utility sürücülerini kurunuz. pardon Hocam win 10 sürücüleri gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Evet o yüzden zaten windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi windows 11 e güncellim en iyisi.
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #18 iXxE dedi: Product Support | My Site Windows 11 64 Bit olduğunu varsayıyorum Lan ve lan Utility sürücülerini kurunuz. Pardon Hocam Windows 10 sürücüleri gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yok Windows 11'e güncelleyebilir misiniz Windows Update'den? Alp Ayan dedi: Evet o yüzden zaten Windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi Windows 11'e güncellim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin sorun kalmayacaktır beni bilgilendirmeyi unutmayın. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-16 154358.png 80,3 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
iXxE dedi: Product Support | My Site Windows 11 64 Bit olduğunu varsayıyorum Lan ve lan Utility sürücülerini kurunuz. Pardon Hocam Windows 10 sürücüleri gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 yok Windows 11'e güncelleyebilir misiniz Windows Update'den? Alp Ayan dedi: Evet o yüzden zaten Windows 11 olduğu için çalışmıyor olabilir mi diye sormuştum. Sistemi Windows 11'e güncellim en iyisi. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin sorun kalmayacaktır beni bilgilendirmeyi unutmayın.
KS KS Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 16 Eylül 2023 #19 iXxE dedi: Windows 10 yok Windows 11'e güncelleyebilir misiniz Windows Update'den? Güncelleyin sorun kalmayacaktır beni bilgilendirmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
iXxE dedi: Windows 10 yok Windows 11'e güncelleyebilir misiniz Windows Update'den? Güncelleyin sorun kalmayacaktır beni bilgilendirmeyi unutmayın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim.
iXxE Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2023 #20 Alp Ayan dedi: Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek her zaman Alp Ayan dedi: Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptınız mı? Son düzenleme: 16 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
Alp Ayan dedi: Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek her zaman Alp Ayan dedi: Tamamdır, çözülürse haberdar edicem. Yardımınız için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptınız mı?