Acer AN515-54 Düşük Performans

illedekal1

Centipat
Selamlar, yukarıda yazdığım ürünü 1 hafta önce aldım. Windows kurdum, Driver'ları kurdum. Her şey tam gözüküyor fakat oyunlarda saçma FPS'ler alıyorum. CS:GO'da yüksek ayarlarda 100 FPS alıyorum. GTA 5'ten 35 FPS, LOL'den 100 FPS alıyorum. Ne yaptıysam düzeltemedim sorunu. İade edeceğim parasının hakkı değil bu FPS'ler. Var mı çözüm önerisi olan? Bu arada ekran 120Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bakmadıysam, ekran kartı olarak GTX 1650 takılı. Aldığınız FPS değerleri normal değil. Ürünü de 1 hafta önce almışsınız muhtemelen kronik arızalı. Eğer bilgisayarı aldığınız gün ile bugün ki fiyat arasında fark yoksa iade edin. Ben de bilgisayar alacaktım geçen hafta fakat işler istediğim gibi gitmedi 5000 lira olan bilgisayar şu an 6300 TL.

Yüksek performansta oynuyorum, denemediğim ayar kalmadı malesef
Hocam içindeki bileşenleri yazar mısınız Nitro 5'in? Bende de 9750H ve 1660 ti olanı var ama sanki muadillerine göre düşük fps alıyorum gibi geldi. CS:GO'da 120 fps alıyorum ama aynı bileşenliler 160+ alıyor testlerde. Ve Cinebench R20'de de undervoltlu olmasına rağmen diğerlerinin stok halini bile geçemiyor. Aldığım puan 2480.

Yanlış bakmadıysam, ekran kartı olarak GTX 1650 takılı. Aldığınız FPS değerleri normal değil. Ürünü de 1 hafta önce almışsınız muhtemelen kronik arızalı. Eğer bilgisayarı aldığınız gün ile bugün ki fiyat arasında fark yoksa iade edin. Ben de bilgisayar alacaktım geçen hafta fakat işler istediğim gibi gitmedi 5000 lira olan bilgisayar şu an 6300 TL.
yarın iadesini yapacağım fakat ürün şuan 6500 tl.
Hocam içindeki bileşenleri yazar mısınız Nitro 5'in? Bende de 9750H ve 1660 ti olanı var ama sanki muadillerine göre düşük fps alıyorum gibi geldi. CS:GO'da 120 fps alıyorum ama aynı bileşenliler 160+ alıyor testlerde. Ve Cinebench R20'de de undervoltlu olmasına rağmen diğerlerinin stok halini bile geçemiyor. Aldığım puan 2480.
intel core i5-9300h, nvidia geforce 1650, 8gb ram, 120hz ekran. Aynı şekilde senin de 1660ti ile 120 fps almaman lazım. 1650 ile bile 200 fps alıyorlar.

yaptığın ekstra bir şey var mı overlock falan?
Hayır. Windows 10 kurdum. Driver Booster 7 ile bütün Driver'ları kurdum. Windows 10 güncelleştirmeleri yaptım. Başka hiçbir ayar yapmadım. Bence sen yeni bir Windows indir USB'ye tekrar Boot'la temiz kurulum yapıp benim yaptıklarımı yap. Çünkü bende PC'yi aldığımda 3 kere kurulum yaptım.

Driver Booster kullanma bence. Acer uygulama yapmıştır mutlaka Driver'lar için onu indir, uygulama yapmamışlarsa da, Driver'ları yayınlamışlardır onu kullan. Driver Booster, bazen yanlış Driver'ları indirebiliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı