Acer AN515-58 laptop Type-C girişinden şarj olur mu?

Destekliyor, konu kapanabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220911-151525844_1.jpg
    Screenshot_20220911-151525844_1.jpg
    81,9 KB · Görüntüleme: 477
O powerbankla ne kadar götürüyor şarjı? Test etme şansınız oldu mu bende bu laptoptan aldım da ona göre powerbankta alayım dışarıda kullanışlı olur.

Henüz deneyemedim hocam ama arkadaşın dediği gibi 30 dk civarı, pil tasarrufunda götürür gibi geliyor. benim için yeterli.
Laptoptan memnun musun hocam bide fotoğraf ekleme şansın var mı bende aldım merak ediyorum daha gelmedi görüşlerini kötü yanlarını paylaşabilirsen çok sevinirim.

Birde 3060 i5 12500h li model dimi bu

Laptoptan memnun musun hocam bide fotoğraf ekleme şansın var mı bende aldım merak ediyorum daha gelmedi görüşlerini kötü yanlarını paylaşabilirsen çok sevinirim.

Birde 3060 i5 12500h li model dimi bu
Evet hocam bu modeli. Kapalı kutusunda duruyor şu an fotoğraf atamıyorum. Bilgisayarı kurarken Technopath videosunu izlemekte fayda var hocam. Bilgisayar kullandığım kadarıyla müthiş. Isındığını daha göremedim. Sanırım tek - yanı batarya süresi 2-2.5 saat max gördüm.

Evet hocam bu modeli. Kapalı kutusunda duruyor şu an fotoğraf atamıyorum. Bilgisayarı kurarken Technopath videosunu izlemekte fayda var hocam. Bilgisayar kullandığım kadarıyla müthiş. Isındığını daha göremedim. Sanırım tek - yanı batarya süresi 2-2.5 saat max gördüm.
Teşekkür ederim:) Yarın elime geçicek umarım memnun kalırım 20.699TLye aldım

Denemenizi merakla bekliyorum, umarım şarj olur. Ancak benim bildiğim USB-C portundan dizüstünün sarj edilemediği, sadece şarj edebildiği yönünde, şimdiye kadar da Acer Nitro 5 serisinde "USB-C'den dizüstünü şarj edebildim" diyen görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı