Daha iyi bir cihaz almak için laptopumu satıyorum arkadaşlar. Kozmetik olarak temizdir. Bataryası %91, genel olarak haftada 1 kere bitirip şarj ettim. 11 ay daha garantisi bulunuyor. Kutusunda göndereceğim. Yanında Logitech G300S mouse ve 300 TL'ye almış olduğum laptop çantasını da vereceğim. Acelesi yok. Uygun bir alıcı bulana kadar ilanı bu ayın sonuna kadar açık tutmayı planlıyorum. İsteyenlere komisyonu %50 paylaşmak koşuluyla GeT açabilirim. Açıklamalı EFT(güvenlik sebebiyle) sonrası kargo benden olmak üzere gönderebilirim. Göndermeden önce yakınımda bulunan Acer teknik servisine vererek tüm bakımlarını yaptıracağım ve test edeceğim. Cihazım temiz olsa da yine de yaptırmakta fayda var. Özellikler şu şekilde:

www.technopat.net

www.technopat.net

Discord üzerinden veya mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kendi iletişim bilgilerinizi aşağıya bırakırsanız ben de müsait olduğumda iletişime geçebilirim.
Discord: Salih#7467
Mail: asdasgudas@gmail.com

- Ryzen 5 3500U
- 2x8 16 GB RAM 2400 MHz(8GB ben ekledim)
- 512 GB NVMe SSD (isteyene test atabilirim bunu da 256 GB idi 512 GB yaptım)
- Windows 10 Pro
- Ömür boyu 365 üyeliği
- Fiyat 6000 TL(Pazarlığa açığım)
Acer Aspire 3 A315-23 F/P dizüstü bilgisayar incelemesi
Merhaba arkadaşlar. Düşük bütçeli arkadaşlarımızın ilgisini çekebilecek 350 dolarlık bir laptop aldım. 1 yıl kadar kısa süre kullanacaktım ve çok fazla para harcamak istemedim. Öncelikle sistem özellikleri: Ryzen 5 3500u 2.1 GHz Turbo ile 3.7 GHz 4C/8T 256 GB Kingston(program böyle gösteriyor...
				Discord üzerinden veya mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kendi iletişim bilgilerinizi aşağıya bırakırsanız ben de müsait olduğumda iletişime geçebilirim.
Discord: Salih#7467
Mail: asdasgudas@gmail.com

Son düzenleyen: Moderatör: