Satılık Acer Aspire 3 A315-23 Notebook

Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet
Makaleler
7
Yer
Konya
Daha iyi bir cihaz almak için laptopumu satıyorum arkadaşlar. Kozmetik olarak temizdir. Bataryası %91, genel olarak haftada 1 kere bitirip şarj ettim. 11 ay daha garantisi bulunuyor. Kutusunda göndereceğim. Yanında Logitech G300S mouse ve 300 TL'ye almış olduğum laptop çantasını da vereceğim. Acelesi yok. Uygun bir alıcı bulana kadar ilanı bu ayın sonuna kadar açık tutmayı planlıyorum. İsteyenlere komisyonu %50 paylaşmak koşuluyla GeT açabilirim. Açıklamalı EFT(güvenlik sebebiyle) sonrası kargo benden olmak üzere gönderebilirim. Göndermeden önce yakınımda bulunan Acer teknik servisine vererek tüm bakımlarını yaptıracağım ve test edeceğim. Cihazım temiz olsa da yine de yaptırmakta fayda var. Özellikler şu şekilde:
  • Ryzen 5 3500U
  • 2x8 16 GB RAM 2400 MHz(8GB ben ekledim)
  • 512 GB NVMe SSD (isteyene test atabilirim bunu da 256 GB idi 512 GB yaptım)
  • Windows 10 Pro
  • Ömür boyu 365 üyeliği
  • Fiyat 6000 TL(Pazarlığa açığım)
Şu anda hiç oyun yüklü olmadığından 16 GB RAM ile oyun performansını gösteremem ancak 8 GB RAM oynanış videosunu YouTube'a yüklemiştim. Arada bayağı bir fark var ancak videodaki oyunları 1080P orta-yüksek ayarlarda 60 FPS(Valorant ve CS daha çok FPS alıyordu) oynayacağınızı garanti ederim. Ayrıca inceleme konumu da paylaşıyorum. İyi Sosyaller!

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Discord üzerinden veya mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Kendi iletişim bilgilerinizi aşağıya bırakırsanız ben de müsait olduğumda iletişime geçebilirim.
Discord: Salih#7467
Mail: asdasgudas@gmail.com

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı