Acer Aspire 3 A315 42G'ye nasıl HDD takılır?

vPhantom

Megapat
Daha fazla  
Acer Aspire 3 A315 42g PC'ye sahibim depolama yeri yetersiz olduğu için hard disk için ayırılan boşluğa SSD takmak istiyorum. PC'de M.2 SSD var ve hard disk boşluğu mevcut ama bağlama için kablo göremedim internette bu kabloyu nasıl bulabilirim?

1660158672537.png

1660158719167.png

1. resim benim PC ile aynı ama benden 2. resimdeki kablo hiç çıkmadı.

Up.

Son düzenleme:
Aldığım yerde maalesef tükenmniş.

Galiba evet, Acer Aspire A315-42g/R25U. Lenovo laptop içinden çıkan kabloyu dün dediğiniz porta denedim girdi fakat SSD olmadığı için çalışıyor mu diye deneyemedim acaba o kablo olur mu siz modele göre mi aldınız yoksa universal bir giriş mi?

Modele göre almıştım.

SSD'yi nasıl sabitlediniz hocam kızak var mı yoksa içine öyle bıraktınız mı?

Ihım şimdi yani doğru bir yöntem mi bilmiyorum ama kızak bulamadığımdan ısıya dayanıklı çift taraflı bant aldım bir sorun çıkmadı zaten SSD neredeyse tam oldu.

SSD'yi nasıl sabitlediniz hocam kızak var mı yoksa içine öyle bıraktınız mı?

Ihım şimdi yani doğru bir yöntem mi bilmiyorum ama kızak bulamadığımdan ısıya dayanıklı çift taraflı bant aldım bir sorun çıkmadı zaten SSD neredeyse tam oldu.

Bunu almıştım.

Bunu almıştım.

Az önce destek ile konuştum sipariş üzerine getirebilıyorlar 460 TL mi ne fiyatı.

Benim de aklımdan o geçiyor :D

Az önce destek ile konuştum sipariş üzerine getirebilıyorlar 460 TL mi ne fiyatı.

Abi bizim milletimiz neden bu kadar çıkarcı sahibindende fiyatlar 50-70 TL arası bir sitede buldum 180 TL bunlar da 400 küsur lira fiyat çekiyorlar. Allah kimseyi bizim esnafımızın eline düşürmesin.

Son düzenleme:
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı