Acer Aspire 3 A315-510p-38x0 alınır mı?

eakn59

Hectopat
Herkese selamlar. 8.599TL Prime özel fiyatlandırması var. Metin2, Knight Online oynamak ve Excel tarzı programlar için kullanacağım. Bir de dizi, youtube izlemek üzere kullanmak istiyorum. Sizce bu isteklerimi karşılar mı? Vade farksız taksitlendirmesi de var o yüzden cazip geldi ama ihtiyaçlarımı karşılar mı danışmak istedim. Sanırım panel pek kaliteli değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte diyorum.
Link: https://www.amazon.com.tr/dp/B0C1K8..._r_mwn_dp_839RPSDKP4CFSQZCBFQK&language=en_US

Biraz daha koyup bunu ya da diğerini alın derim. Vereceğiniz farka değer:
Hocam n11 dışında link var mı? Oradan sipariş geçmişim pek iyi değil güvenmiyorum.

Tamam buldum ama fiyat 10k oluyor diğer yerlerde.

Hocam n11 dışında link var mı? Oradan sipariş geçmişim pek iyi değil güvenmiyorum.

Tamam buldum ama fiyat 10k oluyor diğer yerlerde.
Evet, fiyat farkı fazla oluyormuş n11 haricinde.
O zaman sizin attığınız da tercih edilebilir. i3-n305 kötü bir işlemci değil. Ama 5500U'nun avantajı dahili GPU'su daha iyi. O bakımdan aradaki fiyat farkına değerdi.

Evet, fiyat farkı fazla oluyormuş n11 haricinde.
O zaman sizin attığınız da tercih edilebilir. i3-n305 kötü bir işlemci değil. Ama 5500U'nun avantajı dahili GPU'su daha iyi. O bakımdan aradaki fiyat farkına değerdi.
amazon'daki acer modellerinde 12 ay peşin taksit olduğu için alabileceksem oradan alırım fakat hangi işlemci , ekran , ram vs konusunda emin olamıyorum. 1135u , 1235u , 7520u , 1235u bir sürü seçenek var. Bence konunun sahibi de bu konuda kararsız , hangisini önerirsiniz ? oyun olarak en fazla valorant cs go ( o da oynatırsa , oynatmazsa lol )

amazon'daki acer modellerinde 12 ay peşin taksit olduğu için alabileceksem oradan alırım fakat hangi işlemci , ekran , ram vs konusunda emin olamıyorum. 1135u , 1235u , 7520u , 1235u bir sürü seçenek var. Bence konunun sahibi de bu konuda kararsız , hangisini önerirsiniz ? oyun olarak en fazla valorant cs go ( o da oynatırsa , oynatmazsa lol )
Oyunlar için harici ekran kartı olmayan modellerde Ryzen işlemci tercih etmek daha iyi çünkü dediğim gibi Ryzen işlemcilerin dahili GPU'su Intel UHD Graphics'ten veya Iris Xe'den daha iyi. Ancak yine de CS 2 için yetmeyebilir. Valorant ve LoL'de sıkıntı olmaz.

Oyunlar için harici ekran kartı olmayan modellerde Ryzen işlemci tercih etmek daha iyi çünkü dediğim gibi Ryzen işlemcilerin dahili GPU'su Intel UHD Graphics'ten veya Iris Xe'den daha iyi. Ancak yine de CS 2 için yetmeyebilir. Valorant ve LoL'de sıkıntı olmaz.
Konu başlığındaki laptop 60fps düşük ayarlarda lol açar mı sizce?

Amazon'daki hangi modeli önerirsiniz peki? Ne kadar uygun fiyatlı o kadar iyi, oyun olarak çok önemli değil fakat ekranı güzel olsun, ısınmasın, donmasın, ses çıkarmasın, hopörleri ve kamerası da iyi olsun istiyorum. Mükemmel bir şeye gerek yok, öncelik oyun değil zaten daha çok video film izlemek.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı