Alınır bu fiyata.
Yükledim hocam. Düşük-orta ayarlarda 60-100 arası diye hatırlıyorum. Haritadan haritaya göre değişiyor FPS.Peki, sağ olun hocam. Son olarak hiç CS:GO yüklediniz mi? Eğer yüklediyseniz ne kadar FPS aldınız?
Maalesef hocam, günümüz şartları![]()
Fiyatına göre iyi alınabilir alternatif olarak bu da bakılabilir:
![]()
Acer Aspire 5 A515-47 NX.K80EY.001 Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Acer Aspire 5 A515-47 NX.K80EY.001 Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook fiyatları için 12 taksit ve indirimleri kaçırma! Acer Aspire 5 A515-47 NX.K80EY.001 Ryzen 7 5825U 8 GB 512 GB SSD Radeon Graphics 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, 10.999,00...www.akakce.com
Hocam önerdiğiniz o bilgisayarda RAM yükseltme yapılamıyormuş maalesef benim için önemli bir durum. Ayrıca benim attığım laptopun işlemcisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
O 10. nesilde vardı 11. nesilde çözüldü diye biliyorumPeki hocam, internette işlemci kısıtlıyor diye bir şey görmüştüm acaba doğru mu? Sizde böyle bir şey var mı?
Tamam hocam, sağolun.Çok iyi değil ama bu bütçeye göre idare eder.
O 10. nesilde vardı 11. nesilde çözüldü diye biliyorum.
Hocam kusura bakmayın ilk çıktığı zaman çözüldü diye okumuştum ama biraz göz gezdirdim throttle sorunu devam ediyormuş sadece eskisi kadar ağır değil. Bu bütçeye bu işlemciden iyi ekran kartlı bilgisayar yok. Ekran kartsız bunu önerebilirimTamam hocam, sağolun.
Hocam, bilginin doğruluk payı nedir ona göre hareket edeceğim.
Hocam işlemci kronik sorunlu imiş sanırım. 10. nesilde olan işlemci kendini sınırlama sorunu devam ediyorumuş konular gördüm bunla alakalı. Çözüldüğüne dair net bilgi bulamadım.Ney neye throttle yapıyor? Onu anlamadım. MX'e darboğaz imkanı yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.