Ç ÇAĞRl Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 702 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #11 Miraç Akbulut dedi: dostum varsa eğer önerin alabirim. yukarıdakini inceliyordum da güzele benziyor neden u serisi kötü biraz açıklar mısın? laptop piyasasına çok hakkim değilim Genişletmek için tıkla... U serisi güç tasarrufu demek. Kendim kullanıyorum memnun değilim.
Miraç Akbulut dedi: dostum varsa eğer önerin alabirim. yukarıdakini inceliyordum da güzele benziyor neden u serisi kötü biraz açıklar mısın? laptop piyasasına çok hakkim değilim Genişletmek için tıkla... U serisi güç tasarrufu demek. Kendim kullanıyorum memnun değilim.
Miraç Akbulut Hectopat Katılım 9 Kasım 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #12 Amazon.com.tr bu nasıldır arkadaşlar? önerilerinizi inceliyorum teşekkürler. satıcıya da dikkat etmeye çalışıyorum
Amazon.com.tr bu nasıldır arkadaşlar? önerilerinizi inceliyorum teşekkürler. satıcıya da dikkat etmeye çalışıyorum
Mon Reeve Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 37 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #13 Miraç Akbulut dedi: Amazon.com.tr bu nasıldır arkadaşlar? önerilerinizi inceliyorum teşekkürler. satıcıya da dikkat etmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla... işlemcisi iyi fakat kardeşin oyun oynadığını söylediğin için harici ekran kartlı modeller daha çok işini görecektir.
Miraç Akbulut dedi: Amazon.com.tr bu nasıldır arkadaşlar? önerilerinizi inceliyorum teşekkürler. satıcıya da dikkat etmeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla... işlemcisi iyi fakat kardeşin oyun oynadığını söylediğin için harici ekran kartlı modeller daha çok işini görecektir.