U ulastoprak Femtopat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #1 Merhaba, ben BIOS'umu güncellemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Normalde 4 GB RAM vardı, ben 8 yaptırdım. Sistemim şu şekilde: Windows 7 8 GB RAM 4 GB ekran kartı (benim kullanabildiğim 512MB) BIOS'umda VRAM artırma yeri gözükmüyor. Ben BIOS'umu VRAM'i artırmak için güncellemek istiyorum.
Merhaba, ben BIOS'umu güncellemek istiyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Normalde 4 GB RAM vardı, ben 8 yaptırdım. Sistemim şu şekilde: Windows 7 8 GB RAM 4 GB ekran kartı (benim kullanabildiğim 512MB) BIOS'umda VRAM artırma yeri gözükmüyor. Ben BIOS'umu VRAM'i artırmak için güncellemek istiyorum.
Sorun bitmiyorrr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 1.027 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #11 ulastoprak dedi: Böyle gözüküyor. BIOS güncellersem sıkıntı yaşar mıyım ekran görüntüsü olarak paylaştım. AMD r2. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde Driver Booster yüklü olduğunu görüyorum o program bir çok hatalı güncelleme yapıyor ekran kartınızı o program ile mi güncellediniz cevabınız evet ise ekran kartınızı silip elle yüklemenizi tavsiye ediyorum sorun o olabilir belki. Artı 0 Eksi
ulastoprak dedi: Böyle gözüküyor. BIOS güncellersem sıkıntı yaşar mıyım ekran görüntüsü olarak paylaştım. AMD r2. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde Driver Booster yüklü olduğunu görüyorum o program bir çok hatalı güncelleme yapıyor ekran kartınızı o program ile mi güncellediniz cevabınız evet ise ekran kartınızı silip elle yüklemenizi tavsiye ediyorum sorun o olabilir belki.