Zebiux Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 187 Çözümler 1 10 Nisan 2022 #1 Selam, laptopta InsydeH 20BIOS menüsüne girdim fakat "Advanced" yazan kısımda ayar yok. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İnternetteki tüm çözümleri denedim, olmuyor. Laptop Acer Aspire 3 A315. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2022
Selam, laptopta InsydeH 20BIOS menüsüne girdim fakat "Advanced" yazan kısımda ayar yok. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İnternetteki tüm çözümleri denedim, olmuyor. Laptop Acer Aspire 3 A315.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 10 Nisan 2022 #2 Zebiux dedi: Selam, laptopta ınsydeh 20BIOS menüsüne girdim fakat "Advanced" yazan kısımda ayar yok. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İnternetteki tüm çözümleri denedim, olmuyor. Laptop Acer Aspire 3 a315. Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi denediniz mi? Bazı cihazlarda BIOS gibi ufak ayarları yapabileceğiniz başka bir menü daha oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Zebiux dedi: Selam, laptopta ınsydeh 20BIOS menüsüne girdim fakat "Advanced" yazan kısımda ayar yok. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim? İnternetteki tüm çözümleri denedim, olmuyor. Laptop Acer Aspire 3 a315. Genişletmek için tıkla... Buradaki gibi denediniz mi? Bazı cihazlarda BIOS gibi ufak ayarları yapabileceğiniz başka bir menü daha oluyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et