Squelr Centipat Katılım 8 Mayıs 2024 Mesajlar 91 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #1 Acer Aspire 3 şarja takmadan oyun oynanmıyor. Bu yüzden şarjda oyun oynuyorum. Şarjı Full oluyor ama oynuyorum. Bir sorun yaratır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2024
Acer Aspire 3 şarja takmadan oyun oynanmıyor. Bu yüzden şarjda oyun oynuyorum. Şarjı Full oluyor ama oynuyorum. Bir sorun yaratır mı?
Çözüm Adrastos 24 Haziran 2024 Bir sorun yaratmaz, olması gereken bu zaten. Laptoplar şarjdan çekildiğinde performansını yarı yarıya kaybederler.
Bir sorun yaratmaz, olması gereken bu zaten. Laptoplar şarjdan çekildiğinde performansını yarı yarıya kaybederler.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.198 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #2 Bir sorun yaratmaz, olması gereken bu zaten. Laptoplar şarjdan çekildiğinde performansını yarı yarıya kaybederler. Artı 0 Eksi Çözüm
Bir sorun yaratmaz, olması gereken bu zaten. Laptoplar şarjdan çekildiğinde performansını yarı yarıya kaybederler.
Sarxas Centipat Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #3 Squelr dedi: Acer Aspire 3 şarja takmadan oyun oynanmıyor. Bu yüzden şarjda oyun oynuyorum. Şarjı Full oluyor ama oynuyorum. Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yaratabileceğini sanmıyorum. Cihaz fişe takılıyken gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Fakat arada bir fişten çıkarmanızı öneririm. Artı 0 Eksi
Squelr dedi: Acer Aspire 3 şarja takmadan oyun oynanmıyor. Bu yüzden şarjda oyun oynuyorum. Şarjı Full oluyor ama oynuyorum. Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Sorun yaratabileceğini sanmıyorum. Cihaz fişe takılıyken gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Fakat arada bir fişten çıkarmanızı öneririm.
5 584553 Decapat Katılım 16 Eylül 2022 Mesajlar 393 Çözümler 3 24 Haziran 2024 #4 Squelr dedi: Acer Aspire 3 şarja takmadan oyun oynanmıyor. Bu yüzden şarjda oyun oynuyorum. Şarjı Full oluyor ama oynuyorum. Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz sorun. Fatura dışında ama çok etki etmez fark etmezsiniz bile. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Squelr dedi: Acer Aspire 3 şarja takmadan oyun oynanmıyor. Bu yüzden şarjda oyun oynuyorum. Şarjı Full oluyor ama oynuyorum. Bir sorun yaratır mı? Genişletmek için tıkla... Olmaz sorun. Fatura dışında ama çok etki etmez fark etmezsiniz bile.