Acer Aspire 3 laptop alınır mı?

Bütçe
13500
Normalde alınır yazacaktım bu konuya. Özellikle 12K fiyatta iken ve sitesinde ekranı IPS olarak sitesinde yazarken işlemcisi ve RAM'i ile çok mantıklıydı kiiii tesadüfen içimden ürün sayfasına tekrar bakmak geldi. Acer IPS'den TN'e çevirmiş. Zamanında IPS yazdığına eminim. Hem zam yemesi hem TN olması ile bendeki hoşnutluğunu kaybetti.

Net bütçe nedir? 13500'den artar mı?

Normalde alınır yazacaktım bu konuya. Özellikle 12K fiyatta iken ve sitesinde ekranı IPS olarak sitesinde yazarken işlemcisi ve RAM'i ile çok mantıklıydı kiiii tesadüfen içimden ürün sayfasına tekrar bakmak geldi. Acer IPS'den TN'e çevirmiş. Zamanında IPS yazdığına eminim. Hem zam yemesi hem TN olması ile bendeki hoşnutluğunu kaybetti.

Net bütçe nedir? 13500'den artar mı?

Maximum 15 olur hocam.
16 GB RAM olursa harika olur. En kötü sonra kendim 8 daha ekleyebilirim 8 GB RAM olursa. Bir de Valorant gibi basit oyunları kaldırabilirse daha ne.

Son düzenleme:
@772281 İki cihaz da Valorant oynatır. 12450H daha güçlü işlemci. Expertbook verimlilik ve biraz sağlamlık olarak öne çıkıyor.

@772281 iki cihaz da Valorant oynatır. 12450H daha güçlü işlemci. Expertbook verimlilik ve biraz sağlamlık olarak öne çıkıyor.

Onu da çok öneren oldu, evet.
LENOVO IdeaPad Slim3 Intel Core i5-12450H 8GB 512GB SSD DOS 15.6" FHD Arctic Grey Laptop 83ER000WTR Fiyatı, Yorumları - Trendyol bu nasıl hocam peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı