ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 28 Ağustos 2021 #1 Genellikle dersler için, dizi-film izlemek için kullanacağım arada yüksek grafiği olmayan oyunlarda oynamayı düşünüyorum işimi görür mü?
Genellikle dersler için, dizi-film izlemek için kullanacağım arada yüksek grafiği olmayan oyunlarda oynamayı düşünüyorum işimi görür mü?
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #2 Görür.
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #3 Youtubedan fps testlerine bakabilirsin.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.675 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #4 İş görür hocam Sürprizbozan CS:GO'da FPS 70 - 90 arası olur Valorant da o civarda yine
BenNoobum Centipat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #5 ma a koçi vore dedi: Genellikle dersler için, dizi-film izlemek için kullanacağım arada yüksek grafiği olmayan oyunlarda oynamayı düşünüyorum işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımda var hiç memnun değil oyun oynuyor CS:GO veya Valorant 76 FPS alıyor Photoshop işleri ile uğraşıyor arada sırada mavi ekran veriyor.
ma a koçi vore dedi: Genellikle dersler için, dizi-film izlemek için kullanacağım arada yüksek grafiği olmayan oyunlarda oynamayı düşünüyorum işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşımda var hiç memnun değil oyun oynuyor CS:GO veya Valorant 76 FPS alıyor Photoshop işleri ile uğraşıyor arada sırada mavi ekran veriyor.
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 28 Ağustos 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle performansı. ma a koçi vore dedi: Genellikle dersler için, dizi-film izlemek için kullanacağım arada yüksek grafiği olmayan oyunlarda oynamayı düşünüyorum işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Alacağınız laptopun linkini atabilir misiniz belki daha iyi seçenekler bulabiliriz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle performansı. ma a koçi vore dedi: Genellikle dersler için, dizi-film izlemek için kullanacağım arada yüksek grafiği olmayan oyunlarda oynamayı düşünüyorum işimi görür mü? Genişletmek için tıkla... Alacağınız laptopun linkini atabilir misiniz belki daha iyi seçenekler bulabiliriz.
H.R Kilopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 591 Çözümler 11 Yer Türkiye 28 Ağustos 2021 #7 messinicocugu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle performansı. Alacağınız laptopun linkini atabilir misiniz belki daha iyi seçenekler bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Budur büyük ihtimal.
messinicocugu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle performansı. Alacağınız laptopun linkini atabilir misiniz belki daha iyi seçenekler bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Budur büyük ihtimal.
ma a koçi vore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 1 28 Ağustos 2021 #8 messinicocugu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle performansı. Alacağınız laptopun linkini atabilir misiniz belki daha iyi seçenekler bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... @B. A. Hocamın dediği gibi bu hocam daha çok kredi ile satan bir yerden almayı düşünüyorum. Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
messinicocugu dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle performansı. Alacağınız laptopun linkini atabilir misiniz belki daha iyi seçenekler bulabiliriz. Genişletmek için tıkla... @B. A. Hocamın dediği gibi bu hocam daha çok kredi ile satan bir yerden almayı düşünüyorum. Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 28 Ağustos 2021 #9 ma a koçi vore dedi: @B. A. Hocamın dediği gibi bu hocam daha çok kredi ile satan bir yerden almayı düşünüyorum. Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçede 4500u var: https://www.hepsiburada.com/hp-14s-fq0034nt-amd-ryzen-5-4500u-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-14-tasinabilir-bilgisayar-324l7ea-p-HBCV000004J9H2?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.9 Tek handikapı FHD değil.
ma a koçi vore dedi: @B. A. Hocamın dediği gibi bu hocam daha çok kredi ile satan bir yerden almayı düşünüyorum. Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Acer Aspire 3 Amd Ryzen 5 3500U Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com Genişletmek için tıkla... Hocam bu bütçede 4500u var: https://www.hepsiburada.com/hp-14s-fq0034nt-amd-ryzen-5-4500u-8gb-256gb-ssd-windows-10-home-14-tasinabilir-bilgisayar-324l7ea-p-HBCV000004J9H2?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.70.9 Tek handikapı FHD değil.