Acer Aspire 5 A515-56G alınır mı?

Acer almak istiyorsan bunun üstüne 2k daha koyup Aspire 7 51G almanı tavsiye ederim ben alalı 1 ay oldu RTX3050 var rami ve harddiski yükseltilebilir slotlardan, seni uzun süre idare eder istediğin konularda.

Aynı ürün sadece 512 yerine 256 var ve attığım linkteki modelde klavye aydınlatması bulunuyor. https://www.hepsiburada.com/acer-as...at2ey-004-p-HBCV00004K7BIV?magaza=Hepsiburada
Hocam bu attığınızda mx450 var mı benim attığımda MX450 2gb var zaten bunun için o daha mantıklı geldi.Sizce attığım alınır mı?

Acer almak istiyorsan bunun üstüne 2K daha koyup Aspire 7 51G almanı tavsiye ederim ben alalı 1 ay oldu RTX3050 var RAM'i ve hard diski yükseltilebilir slotlardan, seni uzun süre idare eder istediğin konularda.

Hocam link varsa atabilir misiniz?

Hocam bu attığınız Iris Xe ama benim attığımda MX450 2 GB var zaten bunun için o daha mantıklı geldi.

MX 450 var onda da aynı linkten aldım ben de :) baştan söyliym cihaz ısınıyor işlemci 85 90 arası ekran kartı da aynı şekilde ekran IPS 250nit pili 4-5 saat arası gidiyor Full parlaklıkta. Kapak alüminyum kasa plastik. Bu fiyata daha iyisi yok beklentin de çok yüksek olmazsa üzmez.

Hocam bu attığınız iris Xe ama benim attığımda MX450 2gb var zaten bunun için o daha mantıklı geldi.Sizce attığım alınır mı?

Hocam link varsa atabilir misiniz?
Ben amazondan almıştım 15k civarındaydı ama stok orada bitmiş sanırım, +5k zamlısını buldum ama zaten +5k ekleyebilecek durumunuz varsa başka modellere de bakmanızı öneririm, yine de atayım link size kalmış.

MX 450 var onda da aynı linkten aldım ben de :) baştan söyliym cihaz ısınıyor işlemci 85 90 arası ekran kartı da aynı şekilde ekran IPS 250nit pili 4-5 saat arası gidiyor Full parlaklıkta. Kapak alüminyum kasa plastik. Bu fiyata daha iyisi yok beklentin de çok yüksek olmazsa üzmez.

Teşekkürler attığınız daha ucuz ve aynı MX450 olduğunu fark etmemiştim.

Ben Amazon'dan almıştım 15k civarındaydı ama stok orada bitmiş sanırım, +5k zamlısını buldum ama zaten +5k ekleyebilecek durumunuz varsa başka modellere de bakmanızı öneririm, yine de atayım link size kalmış.

Şu anda öyle bir ekleme yapabileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkürler.

Hocam bir de bu laptopta boş RAM slotu var mı yani 8+8 yapabilir miyim?

Son düzenleme:
Teşekkürler attığınız daha ucuz ve aynı MX450 olduğunu fark etmemiştim.

Şu anda öyle bir ekleme yapabileceğimi sanmıyorum ama yine de teşekkürler.

Hocam bir de bu laptopta boş RAM slotu var mı yani 8+8 yapabilir miyim?

Lehimli 4 GB var tek slot var onda da 4 GB var 4'ü çıkarıp 8 takabilirsin 12 olur 16 yapmanın yolu yok maalesef.

Tüm cevaplarınız için teşekkürler hocam ya 8 takıp 12 yaparım ya da 16 takıp 20.

Rica ederim almaya karar verdiysen kesinlikle attığım linkten al hem satıcı Hepsiburada hem fiyat avantajı var hem de klavesi ışıklı bir de internette oyunlarda 8 GB Dual channel olduğu için daha performanslı olduğu görünüyor 12'ye nazaran araştırarak RAM almanda fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı