Acer Aspire 5 A515-57-56RQ alınır mı?

Detaylı açıklamalarınız için çok teşekkürler.

Siz de Amazon' daki aşağıdaki linkte bulunan PC' yi mi aldınız. Soru tuhaf gelebilir. Ama ürün kodlarında sona eklenen bir rakam ya da harf bile önemli bir özellik değişimi yaratabiliyor. Benim için klavye ışığı çok önemli mesela. Bakıyorum, A515-57-56RQ' de ışık var A515-57-56RQ1' de ışık yok.

Ben de aldım o bilgisayarı yazdığın linkten cihazda hem parmak izi var hem klavye aydınlatması.

Bende bunla ikisi arasında kaldım, artısı sdd 512 ama işlemci U serisi .. kafam akrıştı karar veremiyorum..

Paylaştığınız notebook da iyi ama klavye ışığı olmadığı için bana uymuyor.

Iris ekran kartı ve sdd ile öne çıkmış. (Iris aktivasyonu için çift RAM olmalı)

İşlemciler karşılaştırınca; Intel Core i5-1235U vs Intel Core i5-12450H: What is the difference?

Bu arada HB' de kuveytturk 12 taksit avantajı var. Amazon çok değişken, bazen taksit var bazen yok ama en fazla 6 taksit yapıyor. HB' den +6 ay taksit almak, fiyatta %10-15 avantaj sağlar sanırım.

Hafıza aslında çok önemli değil ekstrem bir depolama yapmam, oyun vs işimde olmaz gündelik kullanım için bir bilgisayar .. her ikisi de işime görür fiyat farkı da pek ciddi dedğil birinin işlemcisi diğerinin 512 olması arasında kaldım ..

Destekleriniz için teşekkürler..

Ben dün sipariş verdim şu an yolda, kağıt üstünde özellikleri bayağı iyi fiyatına göre, 12450H işlemci ve IPS ekran diyorlar. 8 GB RAM kullanımınıza göre 256 GB SSD muhtemelen az gelebilir ama o konuda takviye yapmak isteyebilirsiniz. Ürün yarın falan elime geçince yine yazarım buraya ilk izlenimlerimi.

Dizi, film film izlemek ise tek derdiniz Acer Aspire 3 A315-510P-38X0 bu modeli de düşünebilirsiniz belki. Eksileri buna göre işlemci (fark edeceğinizi sanmam), ve IPS yerine TN ekran. Ama 3000₺'den daha büyük bir fark var aralarında.
Merhaba,ben de aldım aynı modeli.Size birkaç sorum olacaktı.Bütün ddr4 ram'ler uyumlu mudur?Yani internette satılan ddr4 ram modellerinin her hangi birini sipariş versem uyumlu olur mu yoksa özel bir türü var mı?2 tane 16 gb ram alsam kaldırır mı,yoksa 2 tane 8 gb ram mi almalıyım?1 tane 16 gb ve üzerinde takılı olanlardan 4 gb aynı anda çalışır mı?Yetkili servisi aradım ram expert adında bir uygulama yükleyin ordan bakın dediler.
1 sorum da ssd için olacak.PCI girişli M2 olduğu söylendi.
Sizin eklediğiniz ram ve Ssd'nin model numaraları varsa paylaşır mısınız?

Merhaba,ben de aldım aynı modeli.Size birkaç sorum olacaktı.Bütün ddr4 ram'ler uyumlu mudur?Yani internette satılan ddr4 ram modellerinin her hangi birini sipariş versem uyumlu olur mu yoksa özel bir türü var mı?2 tane 16 gb ram alsam kaldırır mı,yoksa 2 tane 8 gb ram mi almalıyım?1 tane 16 gb ve üzerinde takılı olanlardan 4 gb aynı anda çalışır mı?Yetkili servisi aradım ram expert adında bir uygulama yükleyin ordan bakın dediler.
1 sorum da ssd için olacak.PCI girişli M2 olduğu söylendi.
Sizin eklediğiniz ram ve Ssd'nin model numaraları varsa paylaşır mısınız?
Hangi fiyattan aldınız 11.5 mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı