Ya farmingsimulator19 gtx 650 istiyor sadece video çıkarmak içinGünlük kullanım ve iş içinse alınır, eski oyunlar hariç oyun için uygun değil.
Yanlış hatırlamıyorsam uhd garfik 770 bulunuyor yani orta ayarlar da 50-40 arası fps verse dahi yeterli olur bana tabi bundan emin olmak istiyorum YouTube de fazla kimse inceleme videosu çekmemişGünlük kullanım ve iş içinse alınır, eski oyunlar hariç oyun için uygun değil.
Ya Farming Simulator19 GTX 650 istiyor sadece video çıkarmak için.
Yanlış hatırlamıyorsam UHD garfik 770 bulunuyor yani orta ayarlar da 50-40 arası FPS verse dahi yeterli olur bana tabii bundan emin olmak istiyorum YouTube'da fazla kimse inceleme videosu çekmemiş.
Bütçe sınırlı ne yazık ki acer tanımış bi marka olduğu için tercih sebebim yani Intel yeni güncellemelerin de daha çok oyun optimizasyonu'a doğru yönelmiş durum da uhd garfik 770 hemen hemen GTX740'a rakip olucak kadar geliştirmişLaptopu alınca 8 GB daha RAM ekleyip çift kanal yaparsan 1080p çözünürlükte oynayabilirsin, çok yüksek grafik ve FPS beklentin olmasın. Oyun için bu bütçe ile laptop tavsiye etmem çok daha iyi masaüstü toplayabilirsin.
Bütçe sınırlı ne yazık ki Acer tanımış bir marka olduğu için tercih sebebim yani Intel yeni güncellemelerin de daha çok oyun optimizasyonu'a doğru yönelmiş durum da UHD garfik 770 hemen hemen GTX740'a rakip olacak kadar geliştirmiş.
Şart abim işe de falan da gidcem taşması daha kolay olması için toplam sistem yapabilirim ama taşma konusunda falan sorun olurLaptop şart mı?
Şart abim işe de falan da gidcem taşması daha kolay olması için toplam sistem yapabilirim ama taşma konusunda falan sorun olur
14-15 bin TL arası zaten amd işlemcili leptopları araştırdım da Intel her türlü o fiyat da geçiyor yani. Acer yeterli olacağını düşünüyorum yaOyun oynama amacı da varsa Ryzen APU işlemcili laptopları tavsiye ederim, çift kanal RAM ile çoğu oyunu 1080p kasmadan oynarsın. Mesela buna yakın bütçe ile 5700U işlemcili laptopları incele, hem işlemci gücü yüksek hem iGPU gücü Intel'den çok daha iyi.
14-15 bin TL arası zaten AMD işlemcili laptopları araştırdım da Intel her türlü o fiyat da geçiyor yani. Acer yeterli olacağını düşünüyorum ya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.