Acer Aspire 5736Z Windows 7 format atma

eskedüzcebey

Centipat
Iyi gunler arkadaşlar. Bilgisayar modeli Acer Aspire 5736Z. BIOS Windows 10'u desteklemediği için Windows 10'a yükseltemedim. Öncelikle bunu belirteyim.
Orijinal Windows 7 (64 Bit)mevcut bulunmamakta. Nasıl format atabilirim, CD veya USB kullanmadan atabilir miyim? Format attıktan sonra driverlar olacak. Yeni driverları nasıl yükleyebilirim? Şimdiden teşekkür.

internet driverını bulacaksın flash'a atacaksın win 7 format atıp onu yükleyip interneti bağlayıp. tek tek indireceksin kalanları ama çoğu win 7 destek vermiyor umarım bulabilirsin. orjinal win7'ye gerek yok gir int den bir iso bul.

murat ben iso indiriyorumda biosdan sonraki ayarlarını bilmiyorum sanal makinede gösterirmisin rica etsem teamviewerden

işten geç çıktığım için pek vaktim olmuyor malesef. anakart modelini int ye yaz örneğin "msi bios key" f3 dedi diyelim açılırken sürekli f3 bas. basit bir ekran geliyor önüne sonra format usb'ni seç ordan direk format başlar.

Iyi gunler arkadaşlar. Bilgisayar modeli Acer Aspire 5736Z. BIOS Windows 10'u desteklemediği için Windows 10'a yükseltemedim. Öncelikle bunu belirteyim.
Orijinal Windows 7 (64 Bit)mevcut bulunmamakta. Nasıl format atabilirim, CD veya USB kullanmadan atabilir miyim? Format attıktan sonra driverlar olacak. Yeni driverları nasıl yükleyebilirim? Şimdiden teşekkür.
Google'da yapacağınız küçük bir arama ile birçok İso formatlı WİN 7 kurulum dosyası ile karşılaşacaksın zaten, Rufus ile onları yazdıracaksınız>USB'den sistemi boot edip format atacaksınız>sürücüler/yardımcı uygulamalar vs yükleyeceksiniz (sistem Windows 10 desteklemiyor olsa bile birde Windows 8.1'e bakın isterseniz)
Geçiş yapmanı tavsiye etmem. Bende de aynı cihaz var ve Win 10'a geçiş yaptım. Ara ara mavi ekran hatası almaya başladım. Dediğin gibi driverlar konusunda sıkıntı oluyor. Ayrıca Acer'in resmi internet sitesinde Aspire 5742G modeli Win10'a uyumsuz olarak görünüyor.
Bir başkası senin sisteme yakın bir sisteme yükleme yapmış ve sonuç bu gibi duruyor (konunun tamamı Acer Aspire 5742G Windows 10 Driver Sorunu - Technopat Sosyal)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı