mstf
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- Psikolojik Danışman
Mac OS X Mavericks 10.9.1 bu imajı indirip flaş belleğe Win32 Disk Imager ile yazdırdım. Clover bootloader ile yapamadım. Chameleon Bootloader ile yaptım. Kurulumu tamamladım. FakeSMC yi uyguladım. Chameleon bootloader kurulumunu yaptım. Sonra HDD den başlatayım dedim. Chameleon boot menüsü geldi. Mavericks i tıkladığımda apple logosunun altında dönen şey dönüyor ama bir yerde takılıp öylece kalıyor. Yardım ederseniz sevinirim. Kolay gelsin.
Alternatif olarak Single User Mode'da boot ederek Kext'leri başka bir klasöre taşıyamaya çalıştım. Bu kodu sığdıramıyorum alt satıra geçmiyor, bu kodun başından silerek devam ediyor normal mi?
mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AppleIntelFramebuffer* AMDRadeon* ATI* GeForce* NVDA* /kext_backup
Alternatif olarak Single User Mode'da boot ederek Kext'leri başka bir klasöre taşıyamaya çalıştım. Bu kodu sığdıramıyorum alt satıra geçmiyor, bu kodun başından silerek devam ediyor normal mi?
mv AppleIntelHD* AppleIntelSNB* AppleIntelFramebuffer* AMDRadeon* ATI* GeForce* NVDA* /kext_backup